,, ,

Vedat Işıkhan kimdir? kaç yaşında nereli?

Kimdir 15.07.2023 - 09:15, Güncelleme: 15.07.2023 - 09:15 3438+ kez okundu.
 

Vedat Işıkhan kimdir? kaç yaşında nereli?

Vedat Işıkhan kimdir? kaç yaşında nereli?
Vedat Işıkhan , 1966 yılında Mardin’de doğan bir akademisyen ve siyasetçidir. Şu anda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapmaktadır. Hacettepe Üniversitesi’nde sosyal hizmet alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini almış, stres yönetimi, sosyal hizmet, sosyal politika gibi konularda çalışmalar yapmıştır. Vedat Işıkhan 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu üyeliğine atanan Işıkhan, 2023 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilmiştir. Son zamanlarda deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmuş ve TYP kontenjanlarını artıracağını açıklamıştır  
Vedat Işıkhan kimdir? kaç yaşında nereli?

Vedat Işıkhan , 1966 yılında Mardin’de doğan bir akademisyen ve siyasetçidir. Şu anda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapmaktadır. Hacettepe Üniversitesi’nde sosyal hizmet alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini almış, stres yönetimi, sosyal hizmet, sosyal politika gibi konularda çalışmalar yapmıştır.

Vedat Işıkhan 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu üyeliğine atanan Işıkhan, 2023 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilmiştir. Son zamanlarda deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmuş ve TYP kontenjanlarını artıracağını açıklamıştır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.