,, ,

Veda Mektubu'nda Şok Ayrılık

Tv-Dünyası 31.07.2023 - 17:04, Güncelleme: 31.07.2023 - 17:04 15086+ kez okundu.
 

Veda Mektubu'nda Şok Ayrılık

Veda Mektubu'nda Şok Ayrılık
Yapımcılığını Most Production 'un üstlendiği, yönetmen koltuğuna Deniz Çelebi Dikilitaş 'ın oturduğu Veda Mektubu dizisinde şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Seher Karlı karakterine hayat veren usta oyuncu Bennu Yıldırımlar , dizinin bu akşam yayınlanacak olan bölümünde diziden ayrılıyor. Nurgül Yeşilçay , Selim Bayraktar , Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım 'ın başrolünü paylaştığı Veda Mektubu, 24. bölümüyle (21 Ağustos Pazartesi) ekran yolculuğunu sonlandıracak. Diziden ayrılan Bennu Yıldırımlar , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Veda Mektubu dizisine başladığım için çok mutluyum. Seher Karlı karakterini canlandırmak benim için büyük bir deneyim oldu. Diziden ayrıldığım için üzgünüm ama yeni projelerim için heyecanlıyım" dedi. Veda Mektubu yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!
Veda Mektubu'nda Şok Ayrılık

Yapımcılığını Most Production 'un üstlendiği, yönetmen koltuğuna Deniz Çelebi Dikilitaş 'ın oturduğu Veda Mektubu dizisinde şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Seher Karlı karakterine hayat veren usta oyuncu Bennu Yıldırımlar , dizinin bu akşam yayınlanacak olan bölümünde diziden ayrılıyor.

Nurgül Yeşilçay , Selim Bayraktar , Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım 'ın başrolünü paylaştığı Veda Mektubu, 24. bölümüyle (21 Ağustos Pazartesi) ekran yolculuğunu sonlandıracak. Diziden ayrılan Bennu Yıldırımlar , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Veda Mektubu dizisine başladığım için çok mutluyum. Seher Karlı karakterini canlandırmak benim için büyük bir deneyim oldu. Diziden ayrıldığım için üzgünüm ama yeni projelerim için heyecanlıyım" dedi.

Veda Mektubu yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.