,, ,

Vatan Severler Partisi'nin Çevreler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Yılmaz Basın Açıklaması.

Gündem 03.12.2022 - 17:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 17:30 6042+ kez okundu.
 

Vatan Severler Partisi'nin Çevreler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Yılmaz Basın Açıklaması.

Vatan Severler Partisi'nin Çevreler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Yılmaz Basın Açıklaması.
Vatan Severler Partisi Kuru Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Genel Merkez Binasında  Yönetim kurulu üyeleri toplantısında Basın Açıklamasın da söz alan Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Yılmaz şu ifadelere yer verildi. Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde orman yangınları doğal afetler kuraklık ihmal nedeniyle orman vasfını  yitirmiş arazilerimizin yeniden kazandırılmasına yönelik çalışmalara devam ediyor olacağız  diyerek sözlerine devam etti. Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ki bütün Şehirlerimiz de ilçelerimiz de beldelerimiz de köylerimiz de bozkır alanlarımızın dağlarımızın tepelerimizin vadilerimizin yeniden ağaçlandırma çalışmaları yapacağız.   Bütün ağaçlandırma çalışmalarımızın kapsamında Orman Bakanlığımız Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı Valilerimizi Kaymakamlarımızı belde belediye başkanlarımızı köy ve mahalle muhtarlarımızı organize ederek ağaç dikme kampanyalarımıza Askerlerimizi Polislerimizi öğretmenlerimizi öğrencilerimizi mahkumlarımızı gönüllü vatandaşlarımızı da dahil edeceğiz.dedi. Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde  hepimize Yeşil bir Türkiye'mizi yaşatmak istiyoruz,  adlı kampanyamızla aynı zaman da yaban hayatın da korunması ve genişlemesi anlamın da önemli aşamalar kat,kat aşılmaya başlanmış olacağızdır. Geleceğimizin teminatı bütün değerli çocuklarımıza yemyeşil bol oksijenli bir atmosfer armağan etmek amacıyla ilerleyeceğiz.dedi.   Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu ve  Atatürk Orman Çiftliğimizden feyz alarak ilerleyeceğiz. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Başkanımız Orman ve  hayata dair duyarlılığı için tebrikler ediyorum. Başarılarının artarak devamını diliyoruz ve Bizlere vermiş bu önemli göreve layık gördüğü için çok teşekkür ediyoruz. saygılarımızı sunuyoruz. Sözlerini tamamladı.
Vatan Severler Partisi'nin Çevreler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Yılmaz Basın Açıklaması.

Vatan Severler Partisi Kuru Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Genel Merkez Binasında  Yönetim kurulu üyeleri toplantısında Basın Açıklamasın da söz alan Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Yılmaz şu ifadelere yer verildi.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde orman yangınları doğal afetler kuraklık ihmal nedeniyle orman vasfını  yitirmiş arazilerimizin yeniden kazandırılmasına yönelik çalışmalara devam ediyor olacağız 
diyerek sözlerine devam etti.

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ki bütün Şehirlerimiz de ilçelerimiz de beldelerimiz de köylerimiz de bozkır alanlarımızın dağlarımızın tepelerimizin vadilerimizin yeniden ağaçlandırma çalışmaları yapacağız.
 
Bütün ağaçlandırma çalışmalarımızın kapsamında Orman Bakanlığımız Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı Valilerimizi Kaymakamlarımızı belde belediye başkanlarımızı köy ve mahalle muhtarlarımızı organize ederek ağaç dikme kampanyalarımıza Askerlerimizi Polislerimizi öğretmenlerimizi öğrencilerimizi mahkumlarımızı gönüllü vatandaşlarımızı da dahil edeceğiz.dedi.

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde 
hepimize Yeşil bir Türkiye'mizi yaşatmak istiyoruz,  adlı kampanyamızla aynı zaman da yaban hayatın da korunması ve genişlemesi anlamın da önemli aşamalar kat,kat aşılmaya başlanmış olacağızdır.

Geleceğimizin teminatı bütün değerli çocuklarımıza yemyeşil bol oksijenli bir atmosfer armağan etmek amacıyla ilerleyeceğiz.dedi.
 
Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu ve  Atatürk Orman Çiftliğimizden feyz alarak ilerleyeceğiz.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Başkanımız Orman ve  hayata dair duyarlılığı için tebrikler ediyorum.
Başarılarının artarak devamını diliyoruz ve Bizlere vermiş bu önemli göreve layık gördüğü için çok teşekkür ediyoruz. saygılarımızı sunuyoruz. Sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.