,, ,

Vatan Severler Partisin’den Sokak Hayvanlara Sahip Çıkalım Çağrısı

Siyaset 26.11.2022 - 14:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 14:51 3525+ kez okundu.
 

Vatan Severler Partisin’den Sokak Hayvanlara Sahip Çıkalım Çağrısı

Vatan Severler Partisin’den Sokak Hayvanlara Sahip Çıkalım Çağrısı
Vatan Severler Partisi Genel Başkan Yardımcısı Turhan Gedik konyada Köpek Barınakla ilgili basın açıklaması yaptı. Konya Hayvan Barınağında ki köpek katliamlarını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız llanetliyoru.dedi. Bu insani bir hissiyatla dile getirerek duyarlılık ve farkındalık oluşturmak amacıyla tepkimizi yasal olarak gösterdik.  Ayrıca'da Vatan Severler Partisi olarak da bu katliamdaki suçluların yakalanması yargılanması hakkında da hukuki sürecinde yakından takipçisi olacağız. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in  Sokak Hayvanların yaşam hakkının kutsallığı hem manevi hemde hukuki nitelik taşıyan bir düşünce üzerinden ilerleyeceğiz. partimizin kuruluşundan itibaren bütün teşkilatlarımıza genel talimatıdır. Bizler'de her zaman bu görüşte aynı çizgideyiz.  Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in bizlere vermiş olduğu bu önemli göreve layık gördüğü için çok teşekkür ediyoruz. Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimizdir. Türkiye Cumhuriyetimizin emrindeyiz. İfadesini kullandı.
Vatan Severler Partisin’den Sokak Hayvanlara Sahip Çıkalım Çağrısı

Vatan Severler Partisi Genel Başkan Yardımcısı Turhan Gedik konyada Köpek Barınakla ilgili basın açıklaması yaptı.

Konya Hayvan Barınağında ki köpek katliamlarını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız llanetliyoru.dedi.

Bu insani bir hissiyatla dile getirerek duyarlılık ve farkındalık oluşturmak amacıyla tepkimizi yasal olarak gösterdik. 
Ayrıca'da
Vatan Severler Partisi olarak da bu katliamdaki suçluların yakalanması yargılanması hakkında da hukuki sürecinde yakından takipçisi olacağız.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in 
Sokak Hayvanların yaşam hakkının kutsallığı hem manevi hemde hukuki nitelik taşıyan bir düşünce üzerinden ilerleyeceğiz. partimizin kuruluşundan itibaren bütün teşkilatlarımıza genel talimatıdır. Bizler'de her zaman bu görüşte aynı çizgideyiz. 
Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in bizlere vermiş olduğu bu önemli göreve layık gördüğü için çok teşekkür ediyoruz.

Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimizdir. Türkiye Cumhuriyetimizin emrindeyiz.
İfadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.