,, ,

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser" Basın açıklaması yaptı.

Siyaset 15.12.2022 - 17:45, Güncelleme: 15.12.2022 - 17:45 4340+ kez okundu.
 

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser" Basın açıklaması yaptı.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser" Basın açıklaması yaptı.
Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser " Basın açıklaması yaptı. Türkiye Cumhuriyetimizin uluslar arası enerji koridorunda ki stratejik işbirliği ve önemi uluslar arası arenada asla değişmeyecektir  Bu bağlam da gerek Mavi Vatan Gerekse Türk Vatan topraklarımızın üzerinden geçişi sırasında Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde refah payımız vardır." elbette ki. Bu refah payımızı Türk Milletimizin kişi başı milli gelir dağılımı içinde adil bir şekilde ilerleyeceğiz.dedi. Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde de var olan var olduğu saptanan yer altı enerji kaynaklarımızın aktif olarak kullanılmasına be yeni rezervlerimizin de araştırılmasına yönelik çalışmalara da artarak devam ediyor olacağız. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde Atatürk’ün ilkelerine bağlı olarak ilerleyeceğiz. İfadesini kullandı. "Türkiye Cumhuriyetimizin emrindeyiz.
Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser" Basın açıklaması yaptı.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser " Basın açıklaması yaptı.

Türkiye Cumhuriyetimizin uluslar arası enerji koridorunda ki stratejik işbirliği ve önemi uluslar arası arenada asla değişmeyecektir 
Bu bağlam da gerek Mavi Vatan Gerekse Türk Vatan topraklarımızın üzerinden geçişi sırasında Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde refah payımız vardır." elbette ki.
Bu refah payımızı Türk Milletimizin kişi başı milli gelir dağılımı içinde adil bir şekilde ilerleyeceğiz.dedi.

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde de var olan var olduğu saptanan yer altı enerji kaynaklarımızın aktif olarak kullanılmasına be yeni rezervlerimizin de araştırılmasına yönelik çalışmalara da artarak devam ediyor olacağız.

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde Atatürk’ün ilkelerine bağlı olarak ilerleyeceğiz.
İfadesini kullandı.
" Türkiye Cumhuriyetimizin emrindeyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.