,, ,

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Kız Çocuklarımıza Karşı Şiddet Olayla İlgili Açıklaması.

Siyaset 10.12.2022 - 12:37, Güncelleme: 10.12.2022 - 12:38 3814+ kez okundu.
 

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Kız Çocuklarımıza Karşı Şiddet Olayla İlgili Açıklaması.

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Kız Çocuklarımıza Karşı Şiddet Olayla İlgili Açıklaması.
Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in 6' yaşında ki, çoçuğa istismar' İlgili  Basın açıklaması. Bizler de Vatan Severler Partisi olarak bütün dinlere mezheplere inanışlara fikirlere yaşam kültürlerine törelerine saygılıyız'dır. Ama. Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde laiklik ilkesiyle bütün dinleri inanışları mezhepleri kültürleri eşit mesafede korumak ve kollamak  için anayasal bir görev olarak düşünüyoruz.dedi. Türkiye Cumhuriyetimizin Anayasasında kızlar da ve erkekler de evlenme yaşı yasal olarak belirtilmiştir. Anayasamıza göre '6' yaşında kız çocuğumuzu evlendirilmesinin anayasal  bir suç olduğu açıktır. yaptırımları nedeniyle gerekli yasal hükümler çerçevesinde işlemler yapılması gerekmektedir. Genel Başkanı Yılmaz Gülümser olarak şahsen her şeyden önce bir insan olarak vede bir baba olarak yapılan bu evliliği asla insani vicdani vede ahlaki buluyorum. gerekli cezanın verilmesinin uygun olduğunu düşünüyorum. Toplumu İnsan hayatını olumsuz yönde etkileyen faktörler arasında dini de kullanmaya çalışanlar arasında da anayasal olarak düzenleme ve güvence altına almak için gerekenleri yapma hakkımızı da mutlaka kullanacağız. Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz'dir. Türkiye Cumhuriyetimizin Emrindeyiz.dedi.
Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Kız Çocuklarımıza Karşı Şiddet Olayla İlgili Açıklaması.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in 6' yaşında ki, çoçuğa istismar' İlgili 
Basın açıklaması.

Bizler de Vatan Severler Partisi olarak bütün dinlere mezheplere inanışlara fikirlere yaşam kültürlerine törelerine saygılıyız'dır.
Ama.
Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde laiklik ilkesiyle bütün dinleri inanışları mezhepleri kültürleri eşit mesafede korumak ve kollamak  için ana yasal bir görev olarak düşünüyoruz.dedi.

Türkiye Cumhuriyetimizin Anayasasında kızlar da ve erkekler de evlenme yaşı yasal olarak belirtilmiştir.
Anayasamıza göre '6' yaşında kız çocuğumuzu evlendirilmesinin anayasal  bir suç olduğu açıktır. yaptırımları nedeniyle gerekli yasal hükümler çerçevesinde işlemler yapılması gerekmektedir.
Genel Başkanı Yılmaz Gülümser olarak şahsen her şeyden önce bir insan olarak vede bir baba olarak yapılan bu evliliği asla insani vicdani vede ahlaki buluyorum. gerekli cezanın verilmesinin uygun olduğunu düşünüyorum.

Toplumu İnsan hayatını olumsuz yönde etkileyen faktörler arasında dini de kullanmaya çalışanlar arasında da ana yasal olarak düzenleme ve güvence altına almak için gerekenleri yapma hakkımızı da mutlaka kullanacağız.
Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz'dir.
Türkiye Cumhuriyetimizin Emrindeyiz.dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.