,, ,

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı.

Gündem 03.12.2022 - 17:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 17:29 5698+ kez okundu.
 

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı.

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı.
Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in 3.Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle yaptığı açıklamasında  şu ifadelere yer verdi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü' 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günü olan. 3.Aralık Dünya Engelliler Günü’nün ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Vesilesiyle engelleri dolayısıyla karşılaştıkları güçlüklerden yılmadan, azimle çalışan  kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize güç veren kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirterek 3.Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor ve kendilerine aileleriyle birlikte mutlu huzurlu bir yaşam diliyoruz. Engelli kardeşlerimize sahip çıkılması onları desteklenmesi ve yaşam şartlarını  iyileştirilmesi bu vesile olması dileğin de belirtti. Vatan Severler Partisi olarak. Herzaman yanındayız.
Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 'in 3.Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle yaptığı açıklamasında 
şu ifadelere yer verdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü' 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günü olan.
3.Aralık Dünya Engelliler Günü’nün ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Vesilesiyle engelleri dolayısıyla karşılaştıkları güçlüklerden yılmadan, azimle çalışan  kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize güç veren kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirterek 3.Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor ve kendilerine aileleriyle birlikte mutlu huzurlu bir yaşam diliyoruz.
Engelli kardeşlerimize sahip çıkılması onları desteklenmesi ve yaşam şartlarını  iyileştirilmesi bu vesile olması dileğin de belirtti.
Vatan Severler Partisi olarak.
Herzaman yanındayız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.