,, ,

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 10 Kasım Mesajı.

Siyaset 10.11.2022 - 17:15, Güncelleme: 10.11.2022 - 17:15 4410+ kez okundu.
 

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 10 Kasım Mesajı.

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 10 Kasım Mesajı.
Vatan Severler Partisi Kurucu lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Ankara il merkezden önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 'ün ölümün 84.üncü yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Genel Başkan Yılmaz Gülümser Şu ifadelere yer verdi. Cumhuriyetimizin Kurucusu  ulu Önder Mustafa kemal  Atatürk'ün vefatının 84.üncü yıl dönümünde sevgi saygı ve minnetle anıyorum.  Önderimiz Atatürk'ün Cumhuriyetimiz'in eserleriyle  yücelterek sonsuza kadar yaşatacağız. Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran büyük Atatürk' Sen milletinin gönlünde ebedi yaşayacaksın". 84 üncü yıl dönümünde Önderimiz Gazi Mustafa kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile Vatanımız uğruna fedakâr şehitlerimiz ve gazilerimiz tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle mminnetle saygı özlemle yad ediyoruz. Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimizdir. Türkiye Cumhuriyetimizin Emrindeyiz.dedi.
Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser 10 Kasım Mesajı.

Vatan Severler Partisi Kurucu lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Ankara il merkezden önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 'ün ölümün 84.üncü yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Genel Başkan Yılmaz Gülümser Şu ifadelere yer verdi.


Cumhuriyetimizin Kurucusu  ulu Önder Mustafa kemal  Atatürk'ün vefatının 84.üncü yıl dönümünde sevgi saygı ve minnetle anıyorum. 
Önderimiz Atatürk'ün Cumhuriyetimiz'in eserleriyle  yücelterek sonsuza kadar yaşatacağız.
Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran büyük Atatürk' Sen milletinin gönlünde ebedi yaşayacaksın".
84 üncü yıl dönümünde Önderimiz Gazi Mustafa kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile Vatanımız uğruna fedakâr şehitlerimiz ve gazilerimiz tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle mminnetle saygı özlemle yad ediyoruz. Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimizdir. Türkiye Cumhuriyetimizin Emrindeyiz.dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.