,, ,

Vatan Severler Partisi 1.inci Olağan Diyarbakır Yenişehir ilçe Kongresi Oldu.

Gündem 06.12.2022 - 16:48, Güncelleme: 06.12.2022 - 16:48 4724+ kez okundu.
 

Vatan Severler Partisi 1.inci Olağan Diyarbakır Yenişehir ilçe Kongresi Oldu.

Vatan Severler Partisi 1.inci Olağan Diyarbakır Yenişehir ilçe Kongresi Oldu.
Vatan Severler Partisi Kuru Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser'in Katılımıyla Diyarbakır ili Yenişehir ilçe 1.inci olağan kongresini tarih 4 Aralık 'ta yaptı. Kongre yenişehir ilçe Başkanı Merkez binasının  toplantı salonunda oldu.  Kongre Salonun'da Vatan Severler Partisi Teşkilatları ve Halk olarak daveti katılımı gerçekleştirdi. Divan Başkanı. Muşteşem Erdem. Divan Başkan Yardımcısı. Ahmet Aydın. Divan Kâtip üyesi. Yunus Reşit ağaoğlu. Yenişehir ilçe Başkanlığı görevine Yaşar Nilüfer seçildi. İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti.daha sonra Diyarbakır  Yenişehir ilçe Başkanı Yaşar Nilüfer  Açılış Konuşması Yaptı. Konuşmada" Şu ifadelere yer verdi. Vatan Severler Partisi değerli dava arkadaşlarım bizi bu kutlu günümüzde yalnız bırakmayan çok kıymetli hemşehrilerim; partimizin Yenişehir ilçe kongremize hoş geldiniz; sefalar getirdiniz. Partimizde sizlerle birlikte yürümekten onur ve gurur duyuyorum. Başta büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin yerini ve çizgisini bozmadan Yenişehir ilçemizin kurucu başkanlığının sorumluluğunu almak ve taşımak benim için büyük gurur kaynağıdır. Bu sorumluluğu bana layık gören başta değerli Genel Başkanımız Yılmaz Gülümser ve il Başkanımız Musa Bayazıt'a teşekkürlerimi sunuyor bu görevi hakkı ve layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum.  Yenişehir ilçemizin ilk kongresi vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun Allah yolumuzu açık etsin.  Vatan Severler Partisi olarak Vatandaşlarımıza örnek olarak  doğru adımlarla yürüyeceğiz "Ne Mutlu Türküm" diyerek konuşmasını bitirdikten sonra 'Vatan Severler Partisinin Yenişehir ilçe Başkanı Yaşar Nilüfer toplantı salonda teşkilatlarını selâmladı." Tüm halkımıza Selamlar saygılar dedi.
Vatan Severler Partisi 1.inci Olağan Diyarbakır Yenişehir ilçe Kongresi Oldu.

Vatan Severler Partisi Kuru Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser'in Katılımıyla Diyarbakır ili Yenişehir ilçe 1.inci olağan kongresini tarih 4 Aralık 'ta yaptı.

Kongre yenişehir ilçe Başkanı Merkez binasının  toplantı salonunda oldu.  Kongre Salonun'da Vatan Severler Partisi Teşkilatları ve Halk olarak daveti katılımı gerçekleştirdi.

Divan Başkanı. Muşteşem Erdem. Divan Başkan Yardımcısı. Ahmet Aydın. Divan Kâtip üyesi. Yunus Reşit ağaoğlu. Yenişehir ilçe Başkanlığı görevine Yaşar Nilüfer seçildi.

İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti.daha sonra Diyarbakır  Yenişehir ilçe Başkanı Yaşar Nilüfer  Açılış Konuşması Yaptı. Konuşmada" Şu ifadelere yer verdi.

Vatan Severler Partisi değerli dava arkadaşlarım bizi bu kutlu günümüzde yalnız bırakmayan çok kıymetli hemşehrilerim; partimizin Yenişehir ilçe kongremize hoş geldiniz; sefalar getirdiniz. Partimizde sizlerle birlikte yürümekten onur ve gurur duyuyorum.

Başta büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin yerini ve çizgisini bozmadan Yenişehir ilçemizin kurucu başkanlığının sorumluluğunu almak ve taşımak benim için büyük gurur kaynağıdır.

Bu sorumluluğu bana layık gören başta değerli Genel Başkanımız Yılmaz Gülümser ve il Başkanımız Musa Bayazıt'a teşekkürlerimi sunuyor bu görevi hakkı ve layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum. 

Yenişehir ilçemizin ilk kongresi vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun Allah yolumuzu açık etsin. 
Vatan Severler Partisi olarak Vatandaşlarımıza örnek olarak  doğru adımlarla yürüyeceğiz "Ne Mutlu Türküm" diyerek konuşmasını bitirdikten sonra 'Vatan Severler Partisinin Yenişehir ilçe Başkanı Yaşar Nilüfer toplantı salonda teşkilatlarını selâmladı." Tüm halkımıza Selamlar saygılar dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.