,, ,

Vali Yigitbaşı Başkan Zeybek'i ziyaret etti

Gündem 11.10.2022 - 19:44, Güncelleme: 11.10.2022 - 19:44 3662+ kez okundu.
 

Vali Yigitbaşı Başkan Zeybek'i ziyaret etti

Vali Yigitbaşı Başkan Zeybek'i ziyaret etti
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı , Şuhut ziyaretleri kapsamında Şuhut Belediye Hisar Spor Kulübü Başkanı Abdullah Zeybek 'i ziyaret ederek brifing aldı.  Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı Şuhut 'ta bir takım ziyaretlerde bulundu. Vali Yiğitbaşı'nın bir ziyareti de Şuhut Belediye Hisarspor Kulübü Başkanımız Abdullah Zeybek'e oldu. Vali Yiğitbaşı sporun ve sporcunun daima destekçisi olduğunu dile getirerek spora ve sporcuya olan desteğinin artarak devam edeceğini söyledi. Ziyarette Vali Yiğitbaşına Şuhut Kaymakamımız  Harun Reşit Han ve Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt'ta eşlik etti. Vali Yiğitbaşı, Kulüp Başkanımız Abdullah Zeybek, Kaymakamımız Harun Reşit Han ve Belediye Başkanımız Recep Bozkurt ile bir süre hasbihal ederek takımın sorunlarını dinledi. Sorunların giderilmesi için gerekli talimatların verileceğini dile getirdi. Kaymakam Han ve Başkan Bozkurt ile birlikte Başkan Zeybek tarafından Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na Şuhut Belediye Hisarsporun simgesini taşıyan takım atkısı takdim edildi.  Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu
Vali Yigitbaşı Başkan Zeybek'i ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı , Şuhut ziyaretleri kapsamında Şuhut Belediye Hisar Spor Kulübü Başkanı Abdullah Zeybek 'i ziyaret ederek brifing aldı. 


Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı Şuhut 'ta bir takım ziyaretlerde bulundu. Vali Yiğitbaşı'nın bir ziyareti de Şuhut Belediye Hisarspor Kulübü Başkanımız Abdullah Zeybek'e oldu. Vali Yiğitbaşı sporun ve sporcunun daima destekçisi olduğunu dile getirerek spora ve sporcuya olan desteğinin artarak devam edeceğini söyledi. Ziyarette Vali Yiğitbaşına Şuhut Kaymakamımız  Harun Reşit Han ve Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt'ta eşlik etti.

Vali Yiğitbaşı, Kulüp Başkanımız Abdullah Zeybek, Kaymakamımız Harun Reşit Han ve Belediye Başkanımız Recep Bozkurt ile bir süre hasbihal ederek takımın sorunlarını dinledi. Sorunların giderilmesi için gerekli talimatların verileceğini dile getirdi. Kaymakam Han ve Başkan Bozkurt ile birlikte Başkan Zeybek tarafından Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na Şuhut Belediye Hisarsporun simgesini taşıyan takım atkısı takdim edildi. 


Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.