,, ,

Üvey Hayat Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tv-Dünyası 26.07.2023 - 14:06, Güncelleme: 26.07.2023 - 14:11 7995+ kez okundu.
 

Üvey Hayat Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Üvey Hayat Dizisi Oyuncuları ve Konusu
Üvey Hayat , 2023 yılında Star TV 'de yayınlanmaya başlayan Türk drama televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse , Kutsi , Aslı Tandoğan , Ezgi Şenler , Ayşen İnci , Mihriban Er , Doğan Bayraktar , Burak Sergen ve Deniz Uğur yer almaktadır. Dizinin konusu, iki farklı ailenin çocuklarının evlenmeleri ile başlayan ve sonrasında yaşanan aşk, dram, ihanet ve entrika dolu hikayeyi anlatmaktadır. Dizinin ilk sezonu 13 bölümden oluşmaktadır. Dizinin ikinci sezonu ise 2024 yılında yayınlanmaya başlayacaktır. Oyuncular Hazal Filiz Küçükköse - Nazan Kutsi - Ekrem Aslı Tandoğan - Feride Ezgi Şenler - Ezgi Ayşen İnci - Ayşegül Mihriban Er - Müjde Doğan Bayraktar - Fikret Burak Sergen - Metin Deniz Uğur - Hande Konu Nazan, Ekrem'in üvey kızıdır. Ekrem, Feride ile evlendikten sonra Nazan'ı yanına alır. Nazan, Ekrem'in oğlu Ezgi ile birlikte büyür. Nazan ve Ezgi, birbirlerine aşık olurlar. Ancak Ekrem, bu aşktan haberdar değildir. Ekrem, Nazan'ı Ezgi'den uzak tutmaya çalışır. Feride ise, Nazan ve Ezgi'nin aşkından haberdardır ve bu aşkı desteklemektedir. Nazan ve Ezgi, Ekrem'in engellemelerine rağmen aşklarını yaşar. Ancak Ekrem, bu aşkı engellemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Dizinin konusu, iki farklı ailenin çocuklarının evlenmeleri ile başlayan ve sonrasında yaşanan aşk, dram, ihanet ve entrika dolu hikayeyi anlatmaktadır.
Üvey Hayat Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Üvey Hayat , 2023 yılında Star TV 'de yayınlanmaya başlayan Türk drama televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse , Kutsi , Aslı Tandoğan , Ezgi Şenler , Ayşen İnci , Mihriban Er , Doğan Bayraktar , Burak Sergen ve Deniz Uğur yer almaktadır. Dizinin konusu, iki farklı ailenin çocuklarının evlenmeleri ile başlayan ve sonrasında yaşanan aşk, dram, ihanet ve entrika dolu hikayeyi anlatmaktadır.

Dizinin ilk sezonu 13 bölümden oluşmaktadır. Dizinin ikinci sezonu ise 2024 yılında yayınlanmaya başlayacaktır.

Oyuncular

Konu

Nazan, Ekrem'in üvey kızıdır. Ekrem, Feride ile evlendikten sonra Nazan'ı yanına alır. Nazan, Ekrem'in oğlu Ezgi ile birlikte büyür. Nazan ve Ezgi, birbirlerine aşık olurlar. Ancak Ekrem, bu aşktan haberdar değildir. Ekrem, Nazan'ı Ezgi'den uzak tutmaya çalışır. Feride ise, Nazan ve Ezgi'nin aşkından haberdardır ve bu aşkı desteklemektedir. Nazan ve Ezgi, Ekrem'in engellemelerine rağmen aşklarını yaşar. Ancak Ekrem, bu aşkı engellemek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Dizinin konusu, iki farklı ailenin çocuklarının evlenmeleri ile başlayan ve sonrasında yaşanan aşk, dram, ihanet ve entrika dolu hikayeyi anlatmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.