,, ,

Usta Gazeteci Hilmi Zafer Erdem’in Vefatı Basın Dünyasını Yasa Boğdu

Gündem 30.03.2024 - 15:17, Güncelleme: 30.03.2024 - 15:17 3655+ kez okundu.
 

Usta Gazeteci Hilmi Zafer Erdem’in Vefatı Basın Dünyasını Yasa Boğdu

Gazeteci Hilmi Zafer Erdem, hayatını kaybetti. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Erdem’in vefatı sonrası baş sağlığı mesajı yayınladı
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi ve sürekli basın kartı sahibi gazeteci Hilmi Zafer Erdem , 30 Mart 2024 Cumartesi günü hayatını kaybetti. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Erdem’in vefatının ardından bir baş sağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Uzun yıllar mesleğimize başarıyla hizmet veren üyemiz Hilmi Zafer Erdem’i kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza baş sağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Hilmi Zafer Erdem’in cenazesi, 1 Nisan 2024 Pazartesi günü ikindi vakti Etiler Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verilecek. 1947 Elazığ doğumlu olan Hilmi Zafer Erdem, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü mezunu. Mesleğe Son Saat Gazetesinde adliye muhabiri olarak başlayan Erdem, Son Havadis gazetesinde de görev yaptı. 1972 yılında Türk İktisadi Tanıtım Ajansı adı ile Türk ve yabancı gazetelere iktisadi ve ekonomik haber servisi yapan bir ajans kurdu. Erdem, evli ve iki çocuk babasıydı.
Gazeteci Hilmi Zafer Erdem, hayatını kaybetti. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Erdem’in vefatı sonrası baş sağlığı mesajı yayınladı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi ve sürekli basın kartı sahibi gazeteci Hilmi Zafer Erdem , 30 Mart 2024 Cumartesi günü hayatını kaybetti. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Erdem’in vefatının ardından bir baş sağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Uzun yıllar mesleğimize başarıyla hizmet veren üyemiz Hilmi Zafer Erdem’i kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza baş sağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Hilmi Zafer Erdem’in cenazesi, 1 Nisan 2024 Pazartesi günü ikindi vakti Etiler Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

1947 Elazığ doğumlu olan Hilmi Zafer Erdem, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü mezunu. Mesleğe Son Saat Gazetesinde adliye muhabiri olarak başlayan Erdem, Son Havadis gazetesinde de görev yaptı. 1972 yılında Türk İktisadi Tanıtım Ajansı adı ile Türk ve yabancı gazetelere iktisadi ve ekonomik haber servisi yapan bir ajans kurdu. Erdem, evli ve iki çocuk babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.