,, ,

Uşak'ta otomobilde 7 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Gündem 07.04.2022 - 15:46, Güncelleme: 07.04.2022 - 15:46 4967+ kez okundu.
 

Uşak'ta otomobilde 7 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Uşak'ta otomobilde 7 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Uşak'ta, 7 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda merminin ele geçirildiği otomobilde gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine takip ettikleri plakası belirtilmeyen otomobili, Ankara-Uşak kara yolunda durdurdu. Araçta yapılan aramada, 7 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 71 mermi, 20 uyuşturucu hap ele geçirildi. Otomobildeki 4 şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 1'i tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.    
Uşak'ta otomobilde 7 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Uşak'ta, 7 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda merminin ele geçirildiği otomobilde gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine takip ettikleri plakası belirtilmeyen otomobili, Ankara- Uşak kara yolunda durdurdu.

Araçta yapılan aramada, 7 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 71 mermi, 20 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Otomobildeki 4 şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 1'i tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 
 

Uşak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.