,, ,

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir

Kimdir 28.04.2022 - 10:10, Güncelleme: 30.04.2022 - 09:24 14154+ kez okundu.
 

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir

Uraz Kaygılaroğlu 30 Haziran 1987 tarihinde İstanbulda dünyaya gelmiş olup aslen Balıkesirlidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır.
1,87 boyundaki ünlü oyuncu ve sunucu olan Uraz Kaygılaroğlu kilo verme başarısıyla da sık sık kendinden söz ettirmiş, zayıflama sırrını konuk olduğu 3 Adam programında açıklamıştır.  Uraz Kaygılaroğlu Oyunculuk kariyerine 2008 senesinde Show TV' de yayımlanan Milyonda Bir adlı dizide Berke rolüyle başlayan Kaygılaroğlu, Pis Yedili, Baba Candır ve Sefirin Kızı gibi çeşitli dizilerde rol almıştır. 2020 senesinde Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Gediz karakterinde sağladığı başarısından dolayı İzmir'de düzenlenen Film Festivalinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü almıştır. 2021 senesinde ise Gediz rolüne veda etmiştir. 2009 senesinde Mezuniyet filminde canlandırdığı Umut karakteri ile de sinema dünyasına giriş yapmıştır. Dönerse Senindir, Çakallarla Dans 5 ve Eltilerin Savaşı gibi filmlerde de boy göstermiştir. Altın Yıldız 2020 Yılın En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu Ödülü'ne layık görülmüştür. Dizi ve filmlerdeki başarılarının yanı sıra çeşitli televizyon kanallarında yarışma sunuculuğu yaparak ekranlarda kendini göstermiştir. Sunuculuğunu yaptığı programlardan bazıları Kamuflaj, Takip ve Sıra Sende Türkiye'dir. Bu programlarda gösterdiği başarısıyla da sempati toplamaya, başarılarından dolayı takdir edilmeye devam etmiştir.   2021 senesinde kendisini ekranlardan uzak tutmayan Uraz Kaygılaroğlu Cem Yılmaz'a ait Erşan Kuneri dizisinde rol almaktadır. Bir dizi ile yetinmek istemeyen Kaygılaroğlu, Show TV'de yayımlanmaya başlayan Üç Kağıt dizisinde Kartal karakterini canlandırmakta olup, Efe karakterine hayat veren Ekin Koç ile başrolü paylaşmaktadır.   Uraz Kaygılaroğlu 2014 senesinin Haziran ayında Melis İşiten ile dünya evine girmiş, 2016 senesinin Aralık ayında da kızları Ada Kaygılaroğlu dünyaya gelmiştir. Evliliklerini 2019 senesinin Temmuz ayında dostça bitirme kararı almışlardır. Bu kararlarını sosyal medya hesaparından duyurmuşlardır.    
Uraz Kaygılaroğlu 30 Haziran 1987 tarihinde İstanbulda dünyaya gelmiş olup aslen Balıkesirlidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır.

1,87 boyundaki ünlü oyuncu ve sunucu olan Uraz Kaygılaroğlu kilo verme başarısıyla da sık sık kendinden söz ettirmiş, zayıflama sırrını konuk olduğu 3 Adam programında açıklamıştır.

  Uraz Kaygılaroğlu Oyunculuk kariyerine 2008 senesinde Show TV' de yayımlanan Milyonda Bir adlı dizide Berke rolüyle başlayan Kaygılaroğlu, Pis Yedili, Baba Candır ve Sefirin Kızı gibi çeşitli dizilerde rol almıştır. 2020 senesinde Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Gediz karakterinde sağladığı başarısından dolayı İzmir'de düzenlenen Film Festivalinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü almıştır. 2021 senesinde ise Gediz rolüne veda etmiştir. 2009 senesinde Mezuniyet filminde canlandırdığı Umut karakteri ile de sinema dünyasına giriş yapmıştır. Dönerse Senindir, Çakallarla Dans 5 ve Eltilerin Savaşı gibi filmlerde de boy göstermiştir. Altın Yıldız 2020 Yılın En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu Ödülü'ne layık görülmüştür. Dizi ve filmlerdeki başarılarının yanı sıra çeşitli televizyon kanallarında yarışma sunuculuğu yaparak ekranlarda kendini göstermiştir. Sunuculuğunu yaptığı programlardan bazıları Kamuflaj, Takip ve Sıra Sende Türkiye'dir. Bu programlarda gösterdiği başarısıyla da sempati toplamaya, başarılarından dolayı takdir edilmeye devam etmiştir.

 

2021 senesinde kendisini ekranlardan uzak tutmayan Uraz Kaygılaroğlu Cem Yılmaz'a ait Erşan Kuneri dizisinde rol almaktadır. Bir dizi ile yetinmek istemeyen Kaygılaroğlu, Show TV'de yayımlanmaya başlayan Üç Kağıt dizisinde Kartal karakterini canlandırmakta olup, Efe karakterine hayat veren Ekin Koç ile başrolü paylaşmaktadır.

 

Uraz Kaygılaroğlu 2014 senesinin Haziran ayında Melis İşiten ile dünya evine girmiş, 2016 senesinin Aralık ayında da kızları Ada Kaygılaroğlu dünyaya gelmiştir. Evliliklerini 2019 senesinin Temmuz ayında dostça bitirme kararı almışlardır. Bu kararlarını sosyal medya hesaparından duyurmuşlardır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.