,, ,

Unknown Cave of Bones Filminin Konusu Nedir

Tv-Dünyası 18.07.2023 - 13:18, Güncelleme: 18.07.2023 - 13:18 5054+ kez okundu.
 

Unknown Cave of Bones Filminin Konusu Nedir

Unknown Cave of Bones Filminin Konusu Nedir
Unknown Cave of Bones Netflix ’te yayınlanan bir belgesel filmidir. Film , Güney Afrika’da bulunan dünyanın en eski mezarlığının insan olmadığını kanıtlamaya çalışan paleoantropolog Lee Berger ve ekibini takip ediyor. Küçük beyinli, maymun benzeri bir yaratığın karmaşık gömü ritüelleri uygulamış olabileceğini öne sürüyorlar. Film, insan evrimi ve inançların kökenleri hakkında bildiklerimizi değiştirebilecek tüyler ürpertici, gizemli bir hikaye anlatıyor. Film 2023 yılında vizyona girdi ve IMDb’de 6.4 puan aldı. Filmde yer alan bazı yeraltı ipuçları, 250.000 yıldan fazla bir süre öncesine dayanıyor ve erken akrabalarımız hakkında sorular gündeme getiriyor. Film insan olmanın ne anlama geldiğini araştıran ilginç bir belgesel olarak dikkat çekiyor
Unknown Cave of Bones Filminin Konusu Nedir

Unknown Cave of Bones Netflix ’te yayınlanan bir belgesel filmidir. Film , Güney Afrika’da bulunan dünyanın en eski mezarlığının insan olmadığını kanıtlamaya çalışan paleoantropolog Lee Berger ve ekibini takip ediyor. Küçük beyinli, maymun benzeri bir yaratığın karmaşık gömü ritüelleri uygulamış olabileceğini öne sürüyorlar. Film, insan evrimi ve inançların kökenleri hakkında bildiklerimizi değiştirebilecek tüyler ürpertici, gizemli bir hikaye anlatıyor.

Film 2023 yılında vizyona girdi ve IMDb’de 6.4 puan aldı. Filmde yer alan bazı yeraltı ipuçları, 250.000 yıldan fazla bir süre öncesine dayanıyor ve erken akrabalarımız hakkında sorular gündeme getiriyor. Film insan olmanın ne anlama geldiğini araştıran ilginç bir belgesel olarak dikkat çekiyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.