,, ,

Ümraniye'de yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Gündem 11.11.2023 - 14:25, Güncelleme: 11.11.2023 - 14:25 2999+ kez okundu.
 

Ümraniye'de yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Ümraniye’de otobüs ve otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, kaza sonrası çalışmalar devam ediyor.
Ümraniye 'de yolcu otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Şerifali Mahallesi 'nde otobüs terminalinden yolcu alan O.Y. idaresindeki yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak Barbaros Caddesi'nde ilerleyen F.K. yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil refüje çıkarken, yolcu otobüsü ise karşı şeride geçtikten sonra aydınlatma direğine çarpıp kaldırıma çıktıktan sonra durabildi. Kazada otomobil sürücüsü F.K. ile o sırada yoldan geçen N.T. yaralandı. Kazayı yara almadan atlatan otobüsteki yolcular ise çevredekilerin yardımıyla araçtan indirildi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin kazaya karışan araçları kaldırmak için başlattığı çalışma sürüyor.
Ümraniye’de otobüs ve otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, kaza sonrası çalışmalar devam ediyor.

Ümraniye 'de yolcu otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Şerifali Mahallesi 'nde otobüs terminalinden yolcu alan O.Y. idaresindeki yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak Barbaros Caddesi'nde ilerleyen F.K. yönetimindeki otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil refüje çıkarken, yolcu otobüsü ise karşı şeride geçtikten sonra aydınlatma direğine çarpıp kaldırıma çıktıktan sonra durabildi.

Kazada otomobil sürücüsü F.K. ile o sırada yoldan geçen N.T. yaralandı. Kazayı yara almadan atlatan otobüsteki yolcular ise çevredekilerin yardımıyla araçtan indirildi.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin kazaya karışan araçları kaldırmak için başlattığı çalışma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.