,, ,

Ümraniye'de yıkım kararı verilen gecekondu polis müdahalesiyle yıkıldı

Gündem 08.11.2023 - 12:21, Güncelleme: 08.11.2023 - 12:21 2773+ kez okundu.
 

Ümraniye'de yıkım kararı verilen gecekondu polis müdahalesiyle yıkıldı

Ümraniye’deki gecekondu, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Ev sahipleri ve yakınları, yıkımı engellemeye çalıştı ancak polis tarafından bölgeden uzaklaştırıldılar
Ümraniye 'de yıkım kararı verilen bir gecekondu belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Tatlısu Mahallesi Esenli Sokak'ta bulunan gecekondunun yıkımına karar verilmesinin ardından belediye ekipleri iş makineleriyle sokağa geldi. Çok sayıda çevik kuvvet ekibi, bölgede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de hazır bulunduruldu. Gecekondunun yıkımını engellemek isteyen ev sahipleri ve yakınları ile polis arasında tartışma yaşandı. Eline aldığı satırla kendine zarar vermek isteyen bir kişiyi engelleyen polisler, ev halkını bölgeden uzaklaştırdı. Belediye ekipleri, gecekondunun kapısını balyozla kırarak içeri girdi. Evdeki eşyaların taşınmasının ardından gecekondu ile bahçesindeki kömürlük iş makinesiyle yıkıldı.
Ümraniye’deki gecekondu, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Ev sahipleri ve yakınları, yıkımı engellemeye çalıştı ancak polis tarafından bölgeden uzaklaştırıldılar

Ümraniye 'de yıkım kararı verilen bir gecekondu belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Tatlısu Mahallesi Esenli Sokak'ta bulunan gecekondunun yıkımına karar verilmesinin ardından belediye ekipleri iş makineleriyle sokağa geldi.

Çok sayıda çevik kuvvet ekibi, bölgede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de hazır bulunduruldu.

Gecekondunun yıkımını engellemek isteyen ev sahipleri ve yakınları ile polis arasında tartışma yaşandı.

Eline aldığı satırla kendine zarar vermek isteyen bir kişiyi engelleyen polisler, ev halkını bölgeden uzaklaştırdı.

Belediye ekipleri, gecekondunun kapısını balyozla kırarak içeri girdi.

Evdeki eşyaların taşınmasının ardından gecekondu ile bahçesindeki kömürlük iş makinesiyle yıkıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.