,, ,

Ümraniye'de yangın çıkan apartman dairesi kullanılamaz hale geldi

Asayiş 19.05.2022 - 10:04, Güncelleme: 19.05.2022 - 10:04 7105+ kez okundu.
 

Ümraniye'de yangın çıkan apartman dairesi kullanılamaz hale geldi

Ümraniye'de bir binanın ikinci katındaki dairede çıkan yangın söndürüldü. Yangında binanın üst katlarında mahsur kalan vatandaşlar tahliye edildi.
Ümraniye'de bir binanın ikinci katındaki dairede çıkan yangın söndürüldü. Dudullu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki 4 katlı apartmanın 2. katındaki dairede yangın başlaması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, binan üst katlarında mahsur kalan aralarında kadın ve çocukların da olduğu 7 kişi merdiven aracıyla tahliye edildi. Ekiplerin çalışmasıyla kontrol altına alınan yangın, söndürüldü. Yangının başladığı daire kullanılamaz hale gelirken, apartman sakinleri ile yanan dairede oturanlar arasında tartışma yaşandı. Yangının elektrik prizinden çıktığı öne sürüldü.
Ümraniye'de bir binanın ikinci katındaki dairede çıkan yangın söndürüldü. Yangında binanın üst katlarında mahsur kalan vatandaşlar tahliye edildi.

Ümraniye'de bir binanın ikinci katındaki dairede çıkan yangın söndürüldü.

Dudullu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki 4 katlı apartmanın 2. katındaki dairede yangın başlaması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, binan üst katlarında mahsur kalan aralarında kadın ve çocukların da olduğu 7 kişi merdiven aracıyla tahliye edildi.

Ekiplerin çalışmasıyla kontrol altına alınan yangın, söndürüldü.

Yangının başladığı daire kullanılamaz hale gelirken, apartman sakinleri ile yanan dairede oturanlar arasında tartışma yaşandı.

Yangının elektrik prizinden çıktığı öne sürüldü.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.