,, ,

Ümraniye'de 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı olaya ilişkin 1 zanlı adliyede

Asayiş 17.01.2023 - 15:51, Güncelleme: 17.01.2023 - 15:51 5102+ kez okundu.
 

Ümraniye'de 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı olaya ilişkin 1 zanlı adliyede

Ümraniye'de 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı olaya ilişkin 1 zanlı adliyede
Ümraniye 'de bir sanayi sitesinde 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün, Deniz Sanayi Sitesi' nde iki sürücü arasında yol verme anlaşmazlığı nedeniyle başlayan ve 1 kişinin ölümü, 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili çalışma yürüttü. Yapılan incelemede sürücülerden Emrah G'nin (34), A.K. (61) ile yol verme yüzünden kavga ettiği, kavganın büyümesi üzerine Emrah G'nin üzerindeki silahla A.K. ile kendilerini ayırmaya çalışan 5 kişiyi yaraladığı tespit edildi. Olayın devamında, babası ve kardeşinin yaralandığını gören Kazım E.T'nin (30), Emrah G'nin silahını aldığı ve başına ateş ettiği ortaya çıktı. Emrah G. olay yerinde hayatını kaybederken, Kazım E.T. ise gözaltına alındı. Öte yandan, maktul Emrah G'nin aracında yapılan aramada, olayda kullanılan silahın dışında 3 tabanca ve 100 fişek ele geçirildi. Şüpheli Kazım E.T, emniyetteki ifade ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Ümraniye'de 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı olaya ilişkin 1 zanlı adliyede

Ümraniye 'de bir sanayi sitesinde 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün, Deniz Sanayi Sitesi' nde iki sürücü arasında yol verme anlaşmazlığı nedeniyle başlayan ve 1 kişinin ölümü, 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili çalışma yürüttü.

Yapılan incelemede sürücülerden Emrah G'nin (34), A.K. (61) ile yol verme yüzünden kavga ettiği, kavganın büyümesi üzerine Emrah G'nin üzerindeki silahla A.K. ile kendilerini ayırmaya çalışan 5 kişiyi yaraladığı tespit edildi.

Olayın devamında, babası ve kardeşinin yaralandığını gören Kazım E.T'nin (30), Emrah G'nin silahını aldığı ve başına ateş ettiği ortaya çıktı.

Emrah G. olay yerinde hayatını kaybederken, Kazım E.T. ise gözaltına alındı.

Öte yandan, maktul Emrah G'nin aracında yapılan aramada, olayda kullanılan silahın dışında 3 tabanca ve 100 fişek ele geçirildi.

Şüpheli Kazım E.T, emniyetteki ifade ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.