,, ,

Ümit Özdağ’la Dalga Geçen “Devlet Cinayet İşler” Diyen Bu kız Kim..?

Siyaset 16.04.2023 - 14:05, Güncelleme: 16.04.2023 - 14:05 13438+ kez okundu.
 

Ümit Özdağ’la Dalga Geçen “Devlet Cinayet İşler” Diyen Bu kız Kim..?

Ümit Özdağ’la Dalga Geçen “Devlet Cinayet İşler” Diyen Bu kız Kim..?
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ’ın İstanbul Beşiktaş ’ta yapmış olduğu esnaf ziyaretleri kapsamında yol üstünde karşılaştıkları genç kızla yaptıkları sohbet esnasında kızın Özdağ’a yaptığı konuşma orada bulunan kişileri hayrete düşürdü kızın yapmış olduğu konuşma sırasında sükunetini bozmadan sorularına cevap vermeye çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Ümit Özdağ konuşma sonuna kadar sakinliğini korudu. Prof. Dr. Ümit Özdağ ve kızın arasındaki konuşma ise şu şekilde hafızalara kazındı.   Özdağ : O kadar çok Türk Askeri öldüren varki Kız : Hadi ya hayat işte Özdağ : Kim öldürdü onları Kız : Kim öldürdü terör örgütü devlet öldürdü Özdağ : Terör örgütü dediğin pkk dan bahsediyorsun Kız : Tamam pkk ve devlet çünkü …… Özdağ : İşte pkk hdp nin uzantısı Kız : Devleti de eklerseniz sevinirim bu arada Birses : Devlet Cinayet işlemez Kız : Devlet Cinayet İşler Özdağ : Silahlı kuvvetler Kız : Devlet Cinayet işler Özdağ : Peki Kızım büyünce Öğreneceksin Kız : Büyüdüm ben öğrendim
Ümit Özdağ’la Dalga Geçen “Devlet Cinayet İşler” Diyen Bu kız Kim..?

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ’ın İstanbul Beşiktaş ’ta yapmış olduğu esnaf ziyaretleri kapsamında yol üstünde karşılaştıkları genç kızla yaptıkları sohbet esnasında kızın Özdağ’a yaptığı konuşma orada bulunan kişileri hayrete düşürdü kızın yapmış olduğu konuşma sırasında sükunetini bozmadan sorularına cevap vermeye çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Ümit Özdağ konuşma sonuna kadar sakinliğini korudu. Prof. Dr. Ümit Özdağ ve kızın arasındaki konuşma ise şu şekilde hafızalara kazındı.

 

Özdağ : O kadar çok Türk Askeri öldüren varki

Kız : Hadi ya hayat işte

Özdağ : Kim öldürdü onları

Kız : Kim öldürdü terör örgütü devlet öldürdü

Özdağ : Terör örgütü dediğin pkk dan bahsediyorsun

Kız : Tamam pkk ve devlet çünkü ……

Özdağ : İşte pkk hdp nin uzantısı

Kız : Devleti de eklerseniz sevinirim bu arada

Birses : Devlet Cinayet işlemez

Kız : Devlet Cinayet İşler

Özdağ : Silahlı kuvvetler

Kız : Devlet Cinayet işler

Özdağ : Peki Kızım büyünce Öğreneceksin

Kız : Büyüdüm ben öğrendim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.