,, ,

Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Kültür ve Sanat İşleri Başkanı Yaşar Ciğersiz'den Atatürk'e Selam

Gündem 10.11.2023 - 11:09, Güncelleme: 10.11.2023 - 11:55 2817+ kez okundu.
 

Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Kültür ve Sanat İşleri Başkanı Yaşar Ciğersiz'den Atatürk'e Selam

Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Kültür ve Sanat İşleri Başkanı Yaşar Ciğersiz, Atatürk’ün ölümsüzlüğünü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olarak önemini vurguladı.
Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı (UAK) Kültür ve Sanat İşleri Başkanı Yaşar Ciğersiz , 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ciğersiz, mesajında Atatürk'ü, "ölümsüzlüğü 1938'de bize öğreten ilkeleriyle ve kurduğu cumhuriyetle kalplerimizde ölümsüzleşen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, dünya lideri, ebedi şef ve başkomutanımız" olarak nitelendirdi. Ciğersiz, mesajında şu ifadelere yer verdi: "10 Kasım 1938'de ebediyete intikal eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin ve dünya liderliğinin en büyük ismidir. Atatürk, ölümsüzlüğü 1938'de bize öğreten ilkeleriyle ve kurduğu cumhuriyetle kalplerimizde ölümsüzleşen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, dünya lideri, ebedi şef ve başkomutanımızdır. Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanın en önemli ülkelerinden biri olarak varlığını sürdürmektedir. Atatürk'ün ilke ve devrimleriyle çağdaş bir toplum olma yolunda ilerleyen Türkiye, Atatürk'ün gösterdiği yolda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. Atatürk'ü anmak ve onun ilkelerini yaşatmak, bizler için bir görevdir. Bu görevi yerine getirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Atatürk'ün ilke ve devrimlerini gelecek nesillere aktarmak, onun emanetini yerine getirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun paşam."
Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı Kültür ve Sanat İşleri Başkanı Yaşar Ciğersiz, Atatürk’ün ölümsüzlüğünü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olarak önemini vurguladı.

Uluslararası Arama Kurtarma Teşkilatı (UAK) Kültür ve Sanat İşleri Başkanı Yaşar Ciğersiz , 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ciğersiz, mesajında Atatürk'ü, "ölümsüzlüğü 1938'de bize öğreten ilkeleriyle ve kurduğu cumhuriyetle kalplerimizde ölümsüzleşen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, dünya lideri, ebedi şef ve başkomutanımız" olarak nitelendirdi.

Ciğersiz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"10 Kasım 1938'de ebediyete intikal eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin ve dünya liderliğinin en büyük ismidir. Atatürk, ölümsüzlüğü 1938'de bize öğreten ilkeleriyle ve kurduğu cumhuriyetle kalplerimizde ölümsüzleşen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, dünya lideri, ebedi şef ve başkomutanımızdır.

Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanın en önemli ülkelerinden biri olarak varlığını sürdürmektedir. Atatürk'ün ilke ve devrimleriyle çağdaş bir toplum olma yolunda ilerleyen Türkiye, Atatürk'ün gösterdiği yolda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Atatürk'ü anmak ve onun ilkelerini yaşatmak, bizler için bir görevdir. Bu görevi yerine getirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Atatürk'ün ilke ve devrimlerini gelecek nesillere aktarmak, onun emanetini yerine getirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun paşam."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.