,, ,

Ülkü Ocakları, Dünya Kız Çocukları Günü'nde Kız Çocuklarını Unutmadı

Gündem 11.10.2023 - 21:29, Güncelleme: 11.10.2023 - 21:33 3745+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları, Dünya Kız Çocukları Günü'nde Kız Çocuklarını Unutmadı

Ülkü Ocakları Mersin, Dünya Kız Çocukları Günü’nde eğitim ve farkındalık etkinlikleri düzenledi. Kız çocuklarına ÜOZEM kartları ve hediyeler verildi.
Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı Asena Birimi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Mersin genelinde düzenlenen etkinlikte, İl Ocak ve ilçe Ocakları genelinde bulunan kreş, anaokulu ve liseleri ziyaret eden Asena Birimi üyeleri, kız çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. Günün anlam ve önemine özel olarak Aamir Khan'ın "Dangal" filmi izletildi. Etkinlikle ilgili konuşan Mersin Ülkü Ocakları Asena Birimi Başkanı Av. Elife Buse Tetikoğlu "Bugün Dünya Kız Çocukları Günü. Bu kapsamda Ülkü Ocakları'mızın Asena Teşkilatı tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla kız çocuklarımıza eğitimlerine yardımcı olacak Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ÜOZEM kartını takdim ettik. Ayrıca kitap ve hediyeler verildi. Ülkü Ocaklarımız bu gibi özel günlerde etkinliklerini sürdürecek. Kız çocuklarımızın varlığının, haklarının ve değerlerinin hatırlanması için tek güne ihtiyaç yok. 365 gün İYİ Kİ VARSINIZ.... 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününüz Kutlu Olsun..." ifadelerini kullandı. Yapılan etkinliklerde kız çocuklarına Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ÜOZEM kartları verildi. ÜOZEM kartları, kız çocuklarına eğitimlerine destek olmak amacıyla hazırlanmış bir kart sistemidir. Bu kartlar ile kız çocukları, Ülkü Ocakları'nın eğitim çalışmalarından ve sosyal etkinliklerinden ücretsiz olarak yararlanabilmektedir. Etkinliklere katılan kız çocuklar, Ülkü Ocakları'nın düzenlediği etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kız çocuklar, Ülkü Ocakları'nın kendilerini önemsediğini ve desteklediğini ifade etti. Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı Asena Birimi, Dünya Kız Çocukları Günü'nde gerçekleştirdiği etkinliklerle, kız çocuklarına yönelik farkındalık oluşturmayı ve onların eğitimlerine destek olmayı amaçladı.
Ülkü Ocakları Mersin, Dünya Kız Çocukları Günü’nde eğitim ve farkındalık etkinlikleri düzenledi. Kız çocuklarına ÜOZEM kartları ve hediyeler verildi.

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı Asena Birimi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Mersin genelinde düzenlenen etkinlikte, İl Ocak ve ilçe Ocakları genelinde bulunan kreş, anaokulu ve liseleri ziyaret eden Asena Birimi üyeleri, kız çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. Günün anlam ve önemine özel olarak Aamir Khan'ın "Dangal" filmi izletildi.

Etkinlikle ilgili konuşan Mersin Ülkü Ocakları Asena Birimi Başkanı Av. Elife Buse Tetikoğlu "Bugün Dünya Kız Çocukları Günü. Bu kapsamda Ülkü Ocakları'mızın Asena Teşkilatı tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla kız çocuklarımıza eğitimlerine yardımcı olacak Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ÜOZEM kartını takdim ettik. Ayrıca kitap ve hediyeler verildi. Ülkü Ocaklarımız bu gibi özel günlerde etkinliklerini sürdürecek. Kız çocuklarımızın varlığının, haklarının ve değerlerinin hatırlanması için tek güne ihtiyaç yok. 365 gün İYİ Kİ VARSINIZ.... 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününüz Kutlu Olsun..." ifadelerini kullandı.

Yapılan etkinliklerde kız çocuklarına Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ÜOZEM kartları verildi. ÜOZEM kartları, kız çocuklarına eğitimlerine destek olmak amacıyla hazırlanmış bir kart sistemidir. Bu kartlar ile kız çocukları, Ülkü Ocakları'nın eğitim çalışmalarından ve sosyal etkinliklerinden ücretsiz olarak yararlanabilmektedir.

Etkinliklere katılan kız çocuklar, Ülkü Ocakları'nın düzenlediği etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kız çocuklar, Ülkü Ocakları'nın kendilerini önemsediğini ve desteklediğini ifade etti.

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı Asena Birimi, Dünya Kız Çocukları Günü'nde gerçekleştirdiği etkinliklerle, kız çocuklarına yönelik farkındalık oluşturmayı ve onların eğitimlerine destek olmayı amaçladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.