,, ,

Ukrayna Bağımsızlık Günü, Marmaris Amfi Tiyatro’da kutlandı.

Gündem 12.07.2023 - 14:26, Güncelleme: 12.07.2023 - 14:26 3507+ kez okundu.
 

Ukrayna Bağımsızlık Günü, Marmaris Amfi Tiyatro’da kutlandı.

Ukrayna Bağımsızlık Günü, Marmaris Amfi Tiyatro’da kutlandı.
Marmaris ’te yaşayan Ukraynalılar, Ukrayna Bağımsızlık Günü ’nü Amfi Tiyatro’da düzenledikleri etkinlikle kutladı. Programa Marmaris ’te yaşayan Ukraynalı vatandaşların yoğum katılımıyla gerçekleşen programda Ukrayna’dan gelen dans grupları gösteriler sundu, şarkılar söylendi. Marmaris Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Suzan Zift ’in de katıldığı etkinlikte konuşan organizasyon yetkilisi Ferhat Öztekin “Misafirperverliğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Teşekkürler Marmaris” diyerek minnettarlığını dile getirdi. Etkinlik dans gösterisi ekibinin Ukrayna bayrağını açması ile son buldu.
Ukrayna Bağımsızlık Günü, Marmaris Amfi Tiyatro’da kutlandı.

Marmaris ’te yaşayan Ukraynalılar, Ukrayna Bağımsızlık Günü ’nü Amfi Tiyatro’da düzenledikleri etkinlikle kutladı. Programa Marmaris ’te yaşayan Ukraynalı vatandaşların yoğum katılımıyla gerçekleşen programda Ukrayna’dan gelen dans grupları gösteriler sundu, şarkılar söylendi.

Marmaris Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Suzan Zift ’in de katıldığı etkinlikte konuşan organizasyon yetkilisi Ferhat Öztekin “Misafirperverliğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Teşekkürler Marmaris” diyerek minnettarlığını dile getirdi. Etkinlik dans gösterisi ekibinin Ukrayna bayrağını açması ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.