,, ,

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda Spartak Trnava'ya Gidecek Fenerbahçe Kadrosu Belli Oldu

Spor 04.10.2023 - 13:05, Güncelleme: 04.10.2023 - 13:10 13350+ kez okundu.
 

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda Spartak Trnava'ya Gidecek Fenerbahçe Kadrosu Belli Oldu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Spartak Trnava ile karşılaşacak. 22 kişilik kadroda sakat ve kadro dışı oyuncular yer almadı
UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun ikinci haftasında yarın Slovakya temsilcisi Spartak Trnava ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-lacivertli ekibin 22 kişiden oluşan kafilesinde şu isimler yer alıyor: Kaleciler: Dominik Livakovic , İrfan Can Eğribayat , Furkan Onur Akyüz Savunma: Bright Osayi-Samuel, Alexander Djiku , Serdar Aziz , Rodrigo Becao , Yusuf Akçiçek Orta saha: Ferdi Kadıoğlu , Jayden Oosterwolde , Miguel Crespo , Fred , İsmail Yüksek , Mert Hakan Yandaş , Miha Zajc, Sebastian Szymanski Forvet: Joshua King, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Umut Nayir, Michy Batshuayi Kadrodan sakatlıkları bulunan Luiz Gustavo, Marcel Tisserand ve Arda Güler ile kadro dışı olan Enner Valencia ve Mesut Özil'in yanı sıra, yeni transferler Tiago Çukur ve Lincoln Henrique'nin kamp kadrosunda yer almadığı öğrenildi. Fenerbahçe, Spartak Trnava maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Spartak Trnava ile karşılaşacak. 22 kişilik kadroda sakat ve kadro dışı oyuncular yer almadı

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun ikinci haftasında yarın Slovakya temsilcisi Spartak Trnava ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-lacivertli ekibin 22 kişiden oluşan kafilesinde şu isimler yer alıyor:

Kadrodan sakatlıkları bulunan Luiz Gustavo, Marcel Tisserand ve Arda Güler ile kadro dışı olan Enner Valencia ve Mesut Özil'in yanı sıra, yeni transferler Tiago Çukur ve Lincoln Henrique'nin kamp kadrosunda yer almadığı öğrenildi.

Fenerbahçe, Spartak Trnava maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.