,, ,

Üç Vali, Siber Vatan Yetkinlik Merkezi’ni Ziyaret Etti

Gündem 28.02.2024 - 16:49, Güncelleme: 28.02.2024 - 16:49 3769+ kez okundu.
 

Üç Vali, Siber Vatan Yetkinlik Merkezi’ni Ziyaret Etti

Üç Vali, Siber Vatan Yetkinlik Merkezi’ni ziyaret ederek, merkezin siber güvenlik eğitimleri ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi aldı
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu , Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Bartın Valisi Dr. Nurtaç Aslan , beraberindeki heyet ile birlikte Siber Vatan Yetkinlik Merkezi 'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, yetkililerden merkezin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet, merkezde gerçekleştirilen siber güvenlik eğitimleri ve Ar-Ge çalışmaları hakkında da bilgi edindi. Vali Hacıbektaşoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Siber Vatan Yetkinlik Merkezi'nin, ülkemizin ulusal stratejileri çerçevesinde üst düzey siber güvenlik uzmanı yetiştirilmesi, teknoloji odaklı genç girişim sayısının artırılması ve bölgemizde dijital teknolojiler konularında ekosistemin oluşturulması açısından son derece önemli bir rol üstlendiğini söyledi. Hacıbektaşoğlu, "Siber Vatan Yetkinlik Merkezi'nin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu merkezin, ülkemizin siber güvenliğinin güçlendirilmesine ve siber alandaki yetkinliğimizin artmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum." dedi. Ziyaret, Siber Vatan Yetkinlik Merkezi'nin laboratuvarlarının gezilmesiyle sona erdi.
Üç Vali, Siber Vatan Yetkinlik Merkezi’ni ziyaret ederek, merkezin siber güvenlik eğitimleri ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi aldı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu , Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Bartın Valisi Dr. Nurtaç Aslan , beraberindeki heyet ile birlikte Siber Vatan Yetkinlik Merkezi 'ni ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, yetkililerden merkezin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet, merkezde gerçekleştirilen siber güvenlik eğitimleri ve Ar-Ge çalışmaları hakkında da bilgi edindi.

Vali Hacıbektaşoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Siber Vatan Yetkinlik Merkezi'nin, ülkemizin ulusal stratejileri çerçevesinde üst düzey siber güvenlik uzmanı yetiştirilmesi, teknoloji odaklı genç girişim sayısının artırılması ve bölgemizde dijital teknolojiler konularında ekosistemin oluşturulması açısından son derece önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

Hacıbektaşoğlu, "Siber Vatan Yetkinlik Merkezi'nin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu merkezin, ülkemizin siber güvenliğinin güçlendirilmesine ve siber alandaki yetkinliğimizin artmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Ziyaret, Siber Vatan Yetkinlik Merkezi'nin laboratuvarlarının gezilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.