,, ,

Üç Kız Kardeş’e Şule geliyor

Tv-Dünyası 03.04.2023 - 12:18, Güncelleme: 03.04.2023 - 12:18 10298+ kez okundu.
 

Üç Kız Kardeş’e Şule geliyor

Üç Kız Kardeş’e Şule geliyor
Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ’nin büyük ilgiyle izlenen dizilerinin başında yer alıyor. Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu ’nun Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’ nun patronu olduğu Süreç Film ’im imza attığı diziye Seda Aydoğan misafir olacak. Seda Aydoğan , sevilen dizide restoran işletmecisi Şule rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Eda Teksöz ’ün yönettiği, İclal Aydın ’ın satış rekorları kıran eserinden uyarlanan dizi aile ve kardeşlik bağlarını etkileyici bir dille kaleme alıyor.
Üç Kız Kardeş’e Şule geliyor

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ’nin büyük ilgiyle izlenen dizilerinin başında yer alıyor. Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu ’nun Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’ nun patronu olduğu Süreç Film ’im imza attığı diziye Seda Aydoğan misafir olacak.

Seda Aydoğan , sevilen dizide restoran işletmecisi Şule rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Eda Teksöz ’ün yönettiği, İclal Aydın ’ın satış rekorları kıran eserinden uyarlanan dizi aile ve kardeşlik bağlarını etkileyici bir dille kaleme alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.