,, ,

Twitter’da küresel çapta erişim sorunu!

Bilim-Teknoloji 01.03.2023 - 16:31, Güncelleme: 01.03.2023 - 16:31 26193+ kez okundu.
 

Twitter’da küresel çapta erişim sorunu!

Twitter’da küresel çapta erişim sorunu!
Twitter ’da bazı kullanıcılar uygulamaya erişim sorunu yaşıyor. Twitter’a girmeye çalışan pek çok kulanıcı yavaşlama problemi ile karşılaşıyor. Bazı kullanıcılar Twitter ’a sorun yaşamadan girerken birçok kullanıcı ise Twitter’a erişemiyor. Ancak Down Dedector’e göre sorun son bir saat içerisinde küresel çapta yaşanırken, henüz Twitter’dan konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.
Twitter’da küresel çapta erişim sorunu!

Twitter ’da bazı kullanıcılar uygulamaya erişim sorunu yaşıyor.

Twitter’a girmeye çalışan pek çok kulanıcı yavaşlama problemi ile karşılaşıyor. Bazı kullanıcılar Twitter ’a sorun yaşamadan girerken birçok kullanıcı ise Twitter’a erişemiyor.

Ancak Down Dedector’e göre sorun son bir saat içerisinde küresel çapta yaşanırken, henüz Twitter’dan konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.