,, ,

twitter da rt nasıl yapılır

Bilim-Teknoloji 12.06.2023 - 15:05, Güncelleme: 12.06.2023 - 15:05 15033+ kez okundu.
 

twitter da rt nasıl yapılır

twitter da rt nasıl yapılır
Twitter 'da bir tweeti retweet etmek (RT) için aşağıdaki adımları takip edebilirsin: Retweet etmek istediğin tweetin üzerine gel. Tweetin altında üç seçenek görünür: "Yanıtla", "Retweetle" ve "Beğen". "Retweetle" seçeneğine tıkla. "Retweetle" seçeneğine tıkladığında, retweet etmek istediğin tweet senin profilinde paylaşılır. Eğer istersen, retweet ettiğin tweeti kendi yorumunla birlikte paylaşabilirsin. Bunun için retweet ettiğin tweetin üzerine tıkla ve açılan alana yorumunu gir. Ardından "Retweetle" butonuna tıklayarak retweetini tamamla. Retweetlediğin tweet, takipçilerin ana sayfalarında ve senin profilinde görünecektir. Aynı zamanda, tweetin orijinal yazarının tweetine bağlantı sağlayarak, tweetin kaynağını da belirtmiş olursun. Unutma, retweet ettiğin tweetlerin, orijinal tweet sahibinin izni olmadan kullanılan içerikler veya uygunsuz içerikler içermemesine dikkat etmelisin. Ayrıca, herkesin göreceği bir platformda retweet yaparken düşünceli ve saygılı olmak önemlidir.  
twitter da rt nasıl yapılır

Twitter 'da bir tweeti retweet etmek (RT) için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

  1. Retweet etmek istediğin tweetin üzerine gel.
  2. Tweetin altında üç seçenek görünür: "Yanıtla", "Retweetle" ve "Beğen". "Retweetle" seçeneğine tıkla.
  3. "Retweetle" seçeneğine tıkladığında, retweet etmek istediğin tweet senin profilinde paylaşılır.
  4. Eğer istersen, retweet ettiğin tweeti kendi yorumunla birlikte paylaşabilirsin. Bunun için retweet ettiğin tweetin üzerine tıkla ve açılan alana yorumunu gir. Ardından "Retweetle" butonuna tıklayarak retweetini tamamla.

Retweetlediğin tweet, takipçilerin ana sayfalarında ve senin profilinde görünecektir. Aynı zamanda, tweetin orijinal yazarının tweetine bağlantı sağlayarak, tweetin kaynağını da belirtmiş olursun.

Unutma, retweet ettiğin tweetlerin, orijinal tweet sahibinin izni olmadan kullanılan içerikler veya uygunsuz içerikler içermemesine dikkat etmelisin. Ayrıca, herkesin göreceği bir platformda retweet yaparken düşünceli ve saygılı olmak önemlidir.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.