,, ,

Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Filiz Balta: Tuzla'yı İbrahim Talay ile aydınlık geleceğe taşıyacağız

Siyaset 02.01.2024 - 11:26, Güncelleme: 02.01.2024 - 11:27 6557+ kez okundu.
 

Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Filiz Balta: Tuzla'yı İbrahim Talay ile aydınlık geleceğe taşıyacağız

Filiz Balta, Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Adayı, yerel seçimlerin ülkemizin geleceğini şekillendireceğini belirtti. Adayımız İbrahim Talay, Tuzla’yı aydınlık bir geleceğe taşıyacak
Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Filiz Balta yerel seçim sürecinin başlamasıyla birlikte bir açıklama yaptı. Balta, "Ülkemizi ve bizi zorlu bir süreç bekliyor. Vereceğimiz kararlar, ülkemizin tüm geleceğini de tuğla tuğla ekleyerek geleceğimizi bu yerel seçimler oluşturacak" dedi. Balta, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yeni Yılın ilk gününden umudumuzun ve heyecanımızın güçlü bir şekilde sürmesi dileğiyle; Ülkemizi ve bizi zorlu bir süreç bekliyor. Vereceğimiz kararlar, nasıl bu günlere gelinmesine neden olduysa ülkemizin tüm geleceğini de tuğla tuğla ekleyerek geleceğimizi bu yerel seçimler oluşturacak. Yerel seçim süreci (resmi olarak) bugün başlıyor. 31 Mart 2024'te ülkemizde ve yaşadığımız Tuzla'da Sosyal Demokrat Halkçı Belediyelerin kazanması için adaylaşma sürecimizin de sayılı son günlerine girmiş bulunmaktayız. Bu adaylaşma sürecinde kuşkusuz herkesin gönlünde bir aday profili oluşmuştur. İşte bu oluşan profilin içinde olması gereken duyulan sempati ile birlikte o adayın dürüstlüğü, siyasi ideolojisi, siyasi duruşu, bugüne kadar toplum için yaptıkları, cumhuriyet değerleri için o kişide var olan misyonu ve adayın vizyonunun genişliği gibi pek çok kriterin de değerlendirilmesi aslen kaçınılmazdır. TUZLA için bizim adayımız SAYIN İBRAHİM TALAY'dır. Bu önemli görevi kendisinin en iyi şekilde yapacağı inancı ile yola çıktık. Yolumuz açık, TUZLA'mız ve ülkemizin geleceği aydınlık, huzur ve refah dolu olsun. Selam ve sevgilerimizle." Balta, açıklamasında Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Talay'ı da değerlendirdi. Talay'ın dürüst, siyasi ideolojisi ve duruşu olan, toplum için çok şey yapmış ve cumhuriyet değerlerine sahip çıkan bir kişi olduğunu belirten Balta, Talay'ın Tuzla'yı aydınlık geleceğe taşıyacağına inandığını söyledi.
Filiz Balta, Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Adayı, yerel seçimlerin ülkemizin geleceğini şekillendireceğini belirtti. Adayımız İbrahim Talay, Tuzla’yı aydınlık bir geleceğe taşıyacak

Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Filiz Balta yerel seçim sürecinin başlamasıyla birlikte bir açıklama yaptı. Balta, "Ülkemizi ve bizi zorlu bir süreç bekliyor. Vereceğimiz kararlar, ülkemizin tüm geleceğini de tuğla tuğla ekleyerek geleceğimizi bu yerel seçimler oluşturacak" dedi.

Balta, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yeni Yılın ilk gününden umudumuzun ve heyecanımızın güçlü bir şekilde sürmesi dileğiyle;

Ülkemizi ve bizi zorlu bir süreç bekliyor. Vereceğimiz kararlar, nasıl bu günlere gelinmesine neden olduysa ülkemizin tüm geleceğini de tuğla tuğla ekleyerek geleceğimizi bu yerel seçimler oluşturacak.

Yerel seçim süreci (resmi olarak) bugün başlıyor. 31 Mart 2024'te ülkemizde ve yaşadığımız Tuzla'da Sosyal Demokrat Halkçı Belediyelerin kazanması için adaylaşma sürecimizin de sayılı son günlerine girmiş bulunmaktayız.

Bu adaylaşma sürecinde kuşkusuz herkesin gönlünde bir aday profili oluşmuştur. İşte bu oluşan profilin içinde olması gereken duyulan sempati ile birlikte o adayın dürüstlüğü, siyasi ideolojisi, siyasi duruşu, bugüne kadar toplum için yaptıkları, cumhuriyet değerleri için o kişide var olan misyonu ve adayın vizyonunun genişliği gibi pek çok kriterin de değerlendirilmesi aslen kaçınılmazdır.

TUZLA için bizim adayımız SAYIN İBRAHİM TALAY'dır. Bu önemli görevi kendisinin en iyi şekilde yapacağı inancı ile yola çıktık.

Yolumuz açık, TUZLA'mız ve ülkemizin geleceği aydınlık, huzur ve refah dolu olsun.

Selam ve sevgilerimizle."

Balta, açıklamasında Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Talay'ı da değerlendirdi. Talay'ın dürüst, siyasi ideolojisi ve duruşu olan, toplum için çok şey yapmış ve cumhuriyet değerlerine sahip çıkan bir kişi olduğunu belirten Balta, Talay'ın Tuzla'yı aydınlık geleceğe taşıyacağına inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.