,, ,

Türkiye, Pençe-Kilit Harekâtı'nda Şehit Düşen Askerlere Ağlıyor

Gündem 13.01.2024 - 09:45, Güncelleme: 13.01.2024 - 09:45 3660+ kez okundu.
 

Türkiye, Pençe-Kilit Harekâtı'nda Şehit Düşen Askerlere Ağlıyor

Pençe-Kilit Harekâtı’nda 9 askerimiz şehit oldu, 4 asker yaralandı. 15 terörist etkisiz hale getirildi. Şehitlerimiz anılıyor.
Türkiye, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerine ağlıyor. Milli Savunma Bakanlığı, çatışmada dokuz askerimizin şehit olduğunu ve dört askerin yaralandığını açıkladı. Şehit olan kahramanların kimlikleri de açıklanarak ailelerine şehadet haberi verildi. Şehitlerin Kimlikleri Açıklandı Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen kahramanlarımızın isimleri şu şekildedir: Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur (Niğde) Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın (Adıyaman) Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir (Kahramanmaraş) Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez (Kahramanmaraş) Piyade Üsteğmen Gökhan Delen (Aksaray) Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün (Gaziantep) Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu (İstanbul) İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin (Bilinmiyor) Sözleşmeli Er Murat Atar (Ordu) 15 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Milli Savunma Bakanlığı, çatışmada 15 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve yaralı askerlerin hastaneye sevk edilip tedavilerine başlandığını bildirdi. Şehit Haberi Memleketlerine Ulaştı Şehitlerin ailelerine ulaşan askeri yetkililer, acı haberi verirken Türk bayrakları şehitlerin memleketlerinde dalgalanmaya başladı. Şehit aileleri, Türk milletinin birlik ve beraberliğine olan inançlarını simgeleyen bayraklarla donatılırken, yakınları ve komşuları da taziye için şehit evlerine akın etti. Şehitlerin Toprağa Verilme Törenleri Düzenlenecek Şehit olan kahramanlarımızın cenazeleri düzenlenecek törenlerle memleketlerine uğurlanacak. Türk milleti, şehitlerine duyduğu derin acıyla birlik ve dayanışma içinde, vatan için canlarını feda eden kahraman askerlerini rahmet ve minnetle anıyor.
Pençe-Kilit Harekâtı’nda 9 askerimiz şehit oldu, 4 asker yaralandı. 15 terörist etkisiz hale getirildi. Şehitlerimiz anılıyor.

Türkiye, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerine ağlıyor. Milli Savunma Bakanlığı, çatışmada dokuz askerimizin şehit olduğunu ve dört askerin yaralandığını açıkladı. Şehit olan kahramanların kimlikleri de açıklanarak ailelerine şehadet haberi verildi.

Şehitlerin Kimlikleri Açıklandı

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen kahramanlarımızın isimleri şu şekildedir:

  1. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur (Niğde)
  2. Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın (Adıyaman)
  3. Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir (Kahramanmaraş)
  4. Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez (Kahramanmaraş)
  5. Piyade Üsteğmen Gökhan Delen (Aksaray)
  6. Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün (Gaziantep)
  7. Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu (İstanbul)
  8. İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin (Bilinmiyor)
  9. Sözleşmeli Er Murat Atar (Ordu)

15 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, çatışmada 15 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve yaralı askerlerin hastaneye sevk edilip tedavilerine başlandığını bildirdi.

Şehit Haberi Memleketlerine Ulaştı

Şehitlerin ailelerine ulaşan askeri yetkililer, acı haberi verirken Türk bayrakları şehitlerin memleketlerinde dalgalanmaya başladı. Şehit aileleri, Türk milletinin birlik ve beraberliğine olan inançlarını simgeleyen bayraklarla donatılırken, yakınları ve komşuları da taziye için şehit evlerine akın etti.

Şehitlerin Toprağa Verilme Törenleri Düzenlenecek

Şehit olan kahramanlarımızın cenazeleri düzenlenecek törenlerle memleketlerine uğurlanacak. Türk milleti, şehitlerine duyduğu derin acıyla birlik ve dayanışma içinde, vatan için canlarını feda eden kahraman askerlerini rahmet ve minnetle anıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.