,, ,

Turgut Altınok, Öz Sağlık-İş Sendikası’nın Yeni Genel Merkez Açılışında

Gündem 27.02.2024 - 15:44, Güncelleme: 27.02.2024 - 15:44 3783+ kez okundu.
 

Turgut Altınok, Öz Sağlık-İş Sendikası’nın Yeni Genel Merkez Açılışında

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Öz Sağlık-İş Sendikası’nın yeni genel merkez binası açılışına katıldı ve sendikaların önemini vurguladı
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Öz Sağlık-İş Sendikası yeni genel merkez binası açılışına katıldı. Açılışta Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Vedat Işıkhan , AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın , Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu , AK Parti Ankara Milletvekilleri Jülide Sarıeroğlu , Murat Alparslan , Kurtcan Çelebi ve Orhan Yeğin , AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata , AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör , Cumhur İttifakı Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan , Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yer aldı. “Örgütlü olursanız hakkınızı daha çok alırsınız” Açılışta katılımcılara hitaben konuşan Turgut Altınok, sendikaların hem işverenin hakkının korunması hem de işçinin hakkını alabilmesi için önemli olduğunu söyledi. Altınok, “Örgütlü olursanız hakkınızı hukukunuzu daha çok alırsınız. Hakkınıza, hukukunuza daha çok sahip çıkarsınız. Sendikamızı kuran, emek veren, yürek veren, gönül veren, katkı veren herkesten Allah razı olsun. Yeni bina, Öz Sağlık-İş Sendikamıza, işçimize, çalışanlarımıza hayırlı olsun. Sıfırdan başlayıp 10 yıl içerisinde Türkiye'nin 3’üncü büyük sendikası olmak kolay değil. Bu tesislerle çalışanlarınıza daha iyi hizmet vereceksiniz. Çalışanların Ankara'ya geldiklerinde bir evinin olması çok önemli” dedi. “Sağlık alnında çok yatırım yaptık” Altınok, Keçiören’de sağlık alanında önemli yatırımlar yaptıklarını da belirterek şunları söyledi:  “Sağlık alnında çok yatırım yaptık. 43 tane sağlık ocağı yaptık Keçiören’de. 180 yataklı bir hastane yaptık. Önce Çalışma Bakanlığımıza sonra Sağlık Bakanlığımıza devredildi. Şu an yine mahallelerimize sağlık ocakları yapmaya devam ediyoruz. Üniversitelerimize, tıp fakültelerimize, hastanelerimize ve bize gelen talepler doğrultusunda sağlığa her türlü hizmeti yapıyoruz. Tabii Büyükşehir olunca desteklerimiz daha da artacak.  Daha fazlasını yapacağız inşallah. Ankara’ya daha çok hizmet yapacağız. Hayatınızı kolaylaştıracağız. Umutları, ümitleri olan bir kent olacak başkent. Trafik çilemiz bitecek, ulaşım çilemiz bitecek. Birçok alanda yapacağımız hizmetlerle Ankara’mızı bir dünya başkenti yapacak, dünya başkentleri arasında hak ettiği ve layık olduğu yere getireceğiz.” Protokol konuşmalarının ardından Öz Sağlık-İş Sendikası’nın yeni genel merkez binasının açılışı yapıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Öz Sağlık-İş Sendikası’nın yeni genel merkez binası açılışına katıldı ve sendikaların önemini vurguladı

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Öz Sağlık-İş Sendikası yeni genel merkez binası açılışına katıldı.

Açılışta Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Vedat Işıkhan , AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın , Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu , AK Parti Ankara Milletvekilleri Jülide Sarıeroğlu , Murat Alparslan , Kurtcan Çelebi ve Orhan Yeğin , AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata , AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör , Cumhur İttifakı Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan , Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yer aldı.

“Örgütlü olursanız hakkınızı daha çok alırsınız”

Açılışta katılımcılara hitaben konuşan Turgut Altınok, sendikaların hem işverenin hakkının korunması hem de işçinin hakkını alabilmesi için önemli olduğunu söyledi. Altınok, “Örgütlü olursanız hakkınızı hukukunuzu daha çok alırsınız. Hakkınıza, hukukunuza daha çok sahip çıkarsınız. Sendikamızı kuran, emek veren, yürek veren, gönül veren, katkı veren herkesten Allah razı olsun. Yeni bina, Öz Sağlık-İş Sendikamıza, işçimize, çalışanlarımıza hayırlı olsun. Sıfırdan başlayıp 10 yıl içerisinde Türkiye'nin 3’üncü büyük sendikası olmak kolay değil. Bu tesislerle çalışanlarınıza daha iyi hizmet vereceksiniz. Çalışanların Ankara'ya geldiklerinde bir evinin olması çok önemli” dedi.

“Sağlık alnında çok yatırım yaptık”

Altınok, Keçiören’de sağlık alanında önemli yatırımlar yaptıklarını da belirterek şunları söyledi: 

“Sağlık alnında çok yatırım yaptık. 43 tane sağlık ocağı yaptık Keçiören’de. 180 yataklı bir hastane yaptık. Önce Çalışma Bakanlığımıza sonra Sağlık Bakanlığımıza devredildi. Şu an yine mahallelerimize sağlık ocakları yapmaya devam ediyoruz. Üniversitelerimize, tıp fakültelerimize, hastanelerimize ve bize gelen talepler doğrultusunda sağlığa her türlü hizmeti yapıyoruz. Tabii Büyükşehir olunca desteklerimiz daha da artacak.  Daha fazlasını yapacağız inşallah. Ankara’ya daha çok hizmet yapacağız. Hayatınızı kolaylaştıracağız. Umutları, ümitleri olan bir kent olacak başkent. Trafik çilemiz bitecek, ulaşım çilemiz bitecek. Birçok alanda yapacağımız hizmetlerle Ankara’mızı bir dünya başkenti yapacak, dünya başkentleri arasında hak ettiği ve layık olduğu yere getireceğiz.”

Protokol konuşmalarının ardından Öz Sağlık-İş Sendikası’nın yeni genel merkez binasının açılışı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.