,, ,

Tunceli'de depo yangını: Malzemeler kullanılamaz hale geldi

Gündem 05.12.2023 - 10:01, Güncelleme: 05.12.2023 - 10:01 3946+ kez okundu.
 

Tunceli'de depo yangını: Malzemeler kullanılamaz hale geldi

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde bir depoda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü ve depo kullanılamaz hale geldi
Tunceli 'nin Çemişgezek ilçesinde bir depoda çıkan yangın , itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İlçeye bağlı Paşacık köyünde ikamet eden Yeşil Süzgün'e ait malzeme deposunda, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle odun, kömür ve saman gibi malzemelerin bulunduğu depo kullanılamaz hale geldi.    
Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde bir depoda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü ve depo kullanılamaz hale geldi

Tunceli 'nin Çemişgezek ilçesinde bir depoda çıkan yangın , itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

İlçeye bağlı Paşacık köyünde ikamet eden Yeşil Süzgün'e ait malzeme deposunda, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın nedeniyle odun, kömür ve saman gibi malzemelerin bulunduğu depo kullanılamaz hale geldi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.