,, ,

TÜGVA’dan Ak Parti İl Başkanı Erdoğdu'ya “hayırlı olsun” ziyareti

Gündem 09.03.2023 - 09:50, Güncelleme: 09.03.2023 - 09:50 4789+ kez okundu.
 

TÜGVA’dan Ak Parti İl Başkanı Erdoğdu'ya “hayırlı olsun” ziyareti

TÜGVA’dan Ak Parti İl Başkanı Erdoğdu'ya “hayırlı olsun” ziyareti
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gümüşhane İl Temsilciliği, AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığına atanan Mehmet Emin Erdoğdu 'ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.   AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse 'nin 14 Mayıs’ta yapılması planlanan   milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından, geçtiğimiz günlerde İl Başkanı olarak atanan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu 'ya ‘tebrik’ ziyaretleri devam ediyor. TÜGVA Gümüşhane İl Temsilcisi İsrafil Nas ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Gümüşhane İl başkanı Mehmet Emin Erdoğdu'yu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. İl Başkanı Erdoğdu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜGVA İl temsilcisi İsrafil Nas ve yönetimine teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU
TÜGVA’dan Ak Parti İl Başkanı Erdoğdu'ya “hayırlı olsun” ziyareti

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gümüşhane İl Temsilciliği, AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığına atanan Mehmet Emin Erdoğdu 'ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse 'nin 14 Mayıs’ta yapılması planlanan   milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından, geçtiğimiz günlerde İl Başkanı olarak atanan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu 'ya ‘tebrik’ ziyaretleri devam ediyor.

TÜGVA Gümüşhane İl Temsilcisi İsrafil Nas ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Gümüşhane İl başkanı Mehmet Emin Erdoğdu'yu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

İl Başkanı Erdoğdu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜGVA İl temsilcisi İsrafil Nas ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.