,, ,

Tolga Başaran’ın Spor Gecesi: Kick Boks, Gaziler ve Sosyal Sorumluluk Bir Arada

Magazin 29.02.2024 - 12:57, Güncelleme: 29.02.2024 - 12:57 12394+ kez okundu.
 

Tolga Başaran’ın Spor Gecesi: Kick Boks, Gaziler ve Sosyal Sorumluluk Bir Arada

“Beylikdüzü’nde Tolga Başaran’ın spor gecesi ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye ve Avrupa Kick Boks takımları karşılaştı. Gaziler için 120 akülü tekerlekli sandalye toplandı.
Dün akşam Beylikdüzü Spor Kompleksinde gerçekleşen Tolga Başaran spor gecesi ve sosyal sorumluluk kapsamında Türkiye ve Avrupa Kick Boks takımları karşı karşıya geldiler. Gecede duygusal anlar yaşanırken 50 Harp Malülü gazimiz salona mehteran marşları eşliğinde girmesi tribünlerdeki 5000 civarı seyircinin hep birlikte ayakta gazilerimizi alkışlaması gecenin en güzel karelerinden birini yaşatırken bu ana tanık olanlarda duygu seli yaşadılar. Gecede basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Tolga Başaran “Biz genç kardeşlerimizi spora teşvik etmek için onları spor komplekslerinde bir çatı altında toplayabilmek için iyi örnek olabilmek için çıkmış olduğumuz bu yolda, istedik ki gazilerimiz için, şehit yakınlarımız için de bir şeyler yapalım, hayatlarına dokunalım. Güzel bir söz var, ‘Şehidin şahidi gazi, gazinin şahidi bizleriz.’ Onların da bir takım sıkıntılarını çözmek adına spor şölenimiz aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi haline geldi. Bunu da tek başıma değil, yakın dostlarımla birlikte yaptım. Kamuoyuna açmadan kendi aramızda bir akülü tekerlekli sandalye kampanyası başlattık.” dedi. Açıklamalarına devam eden Tolga Başaran “4 gün gibi kısa bir sürede 120 adet akülü tekerlekli sandalye topladık ki bazı dostlarımızın söylediklerine göre Türkiye’de kısa sürede şimdiye kadar hiç kimse bu kadar akülü tekerlekli sandalye toparlayamadı Ben buradan böyle bir gece için çok büyük çaba harcayan sevgili Şenol İpek ve Tarık Sayın’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çok ama çok ciddi emek harcadılar. Bu tarz sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğimizi buradan herkese duyurmaktan büyük bir onur diyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Bu özel gece Sports TV ekranlarından canlı yayınlanırken Türkiye Kick Boks takımı Avrupa karmasını 7-0 gibi net bir skorla yenerek ülkemizi bir kez daha gururlandırdı. İstanbul beylikdüzü spor kompleksi 25 şubat gecesi gerçekleşen tolga başaran spor gecesinde türkiye ve avrupa kick boks şampiyonlarının müsabakalarına ev sahipliği yaptı  türk takımının 7-0 lık net bir galibiyeti ile sonuçlanan gecede büyük bir sosyal farkındalık projesine imza atıldı sehit yakınları ve kahraman gazilerimiz adına 120 adet akülü tekerlekli sandalye bağışı vatansever iş adamı tolga başaran ve dostları tarafından yapılırken bu sayınının bir rekor olduğu harp malülü ve gaziler derneği başkanı sayın önder çelik tarafından canlı yayında açıklandı Çok sayıda gazi ve şehit yakınının katılım sağladığı ve duygusal anlarında çokça yaşandığı gecede iş adamı tolga başaran önemli açıklamalarda bulundu türk gençliğinin içtima alanının spor kompleksleri olması gerektiğini söyleyen vatansever iş adamı kahraman gazilerimiz adına ne yapılsa azdır şehidin şahidi gazi gazinin şahidi ise bizleriz demecini verdi spor ve sosyal sorumluluk projelerinin büyük Türk gençliğinin inkişafı  adına devam edeceği dile getirilirken tribünlerde şehitler ölmez vatan bölünmez ve gazi Mustafa Kemal Atatürkün Ne mutlu Türküm diyene sloganları duyuldu
“Beylikdüzü’nde Tolga Başaran’ın spor gecesi ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye ve Avrupa Kick Boks takımları karşılaştı. Gaziler için 120 akülü tekerlekli sandalye toplandı.

Dün akşam Beylikdüzü Spor Kompleksinde gerçekleşen Tolga Başaran spor gecesi ve sosyal sorumluluk kapsamında Türkiye ve Avrupa Kick Boks takımları karşı karşıya geldiler.
Gecede duygusal anlar yaşanırken 50 Harp Malülü gazimiz salona mehteran marşları eşliğinde girmesi tribünlerdeki 5000 civarı seyircinin hep birlikte ayakta gazilerimizi alkışlaması gecenin en güzel karelerinden birini yaşatırken bu ana tanık olanlarda duygu seli yaşadılar.


Gecede basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Tolga Başaran “Biz genç kardeşlerimizi spora teşvik etmek için onları spor komplekslerinde bir çatı altında toplayabilmek için iyi örnek olabilmek için çıkmış olduğumuz bu yolda, istedik ki gazilerimiz için, şehit yakınlarımız için de bir şeyler yapalım, hayatlarına dokunalım. Güzel bir söz var, ‘Şehidin şahidi gazi, gazinin şahidi bizleriz.’ Onların da bir takım sıkıntılarını çözmek adına spor şölenimiz aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi haline geldi. Bunu da tek başıma değil, yakın dostlarımla birlikte yaptım. Kamuoyuna açmadan kendi aramızda bir akülü tekerlekli sandalye kampanyası başlattık.” dedi.


Açıklamalarına devam eden Tolga Başaran “4 gün gibi kısa bir sürede 120 adet akülü tekerlekli sandalye topladık ki bazı dostlarımızın söylediklerine göre Türkiye’de kısa sürede şimdiye kadar hiç kimse bu kadar akülü tekerlekli sandalye toparlayamadı Ben buradan böyle bir gece için çok büyük çaba harcayan sevgili Şenol İpek ve Tarık Sayın’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çok ama çok ciddi emek harcadılar. Bu tarz sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğimizi buradan herkese duyurmaktan büyük bir onur diyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Bu özel gece Sports TV ekranlarından canlı yayınlanırken Türkiye Kick Boks takımı Avrupa karmasını 7-0 gibi net bir skorla yenerek ülkemizi bir kez daha gururlandırdı.

İstanbul beylikdüzü spor kompleksi 25 şubat gecesi gerçekleşen tolga başaran spor gecesinde türkiye ve avrupa kick boks şampiyonlarının müsabakalarına ev sahipliği yaptı  türk takımının 7-0 lık net bir galibiyeti ile sonuçlanan gecede büyük bir sosyal farkındalık projesine imza atıldı sehit yakınları ve kahraman gazilerimiz adına 120 adet akülü tekerlekli sandalye bağışı vatansever iş adamı tolga başaran ve dostları tarafından yapılırken bu sayınının bir rekor olduğu harp malülü ve gaziler derneği başkanı sayın önder çelik tarafından canlı yayında açıklandı

Çok sayıda gazi ve şehit yakınının katılım sağladığı ve duygusal anlarında çokça yaşandığı gecede iş adamı tolga başaran önemli açıklamalarda bulundu türk gençliğinin içtima alanının spor kompleksleri olması gerektiğini söyleyen vatansever iş adamı kahraman gazilerimiz adına ne yapılsa azdır şehidin şahidi gazi gazinin şahidi ise bizleriz demecini verdi spor ve sosyal sorumluluk projelerinin büyük Türk gençliğinin inkişafı  adına devam edeceği dile getirilirken tribünlerde şehitler ölmez vatan bölünmez ve gazi Mustafa Kemal Atatürkün Ne mutlu Türküm diyene sloganları duyuldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.