,, ,

Togg, Belediye Başkanı’nın Makam Aracından Gelin Arabasına Dönüştü

Gündem 07.08.2023 - 16:59, Güncelleme: 07.08.2023 - 16:59 3403+ kez okundu.
 

Togg, Belediye Başkanı’nın Makam Aracından Gelin Arabasına Dönüştü

Ankara Çubuk'ta Togg Makam Aracı, Düğün Arabasına Dönüştü!
Ankara ’nın Çubuk ilçesinde Belediye Başkanı Baki Demirbaş ’ın makam aracı olarak kullandığı Togg , dünya evine giren bir çift için süslenerek gelin arabası yapıldı. Togg, Demirbaş'ın makam şoförülüğünü yapan ve geçen aylarda vefat eden Mehmet Alpaslan'ın gelin olan kızı Merve Alparslan ile damat Furkan Özcan'ın mutluluklarına destek için gelin süslendi. Çift, kuaförden çıktıktan sonra ilçede arabayla turlayarak baba evine gitti. Kendilerine böyle bir imkan sundukları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Belediye Başkanı Demirbaş’a teşekkür eden çift, yerli otomobil Togg’a binmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
Ankara Çubuk'ta Togg Makam Aracı, Düğün Arabasına Dönüştü!

Ankara ’nın Çubuk ilçesinde Belediye Başkanı Baki Demirbaş ’ın makam aracı olarak kullandığı Togg , dünya evine giren bir çift için süslenerek gelin arabası yapıldı.
Togg, Demirbaş'ın makam şoförülüğünü yapan ve geçen aylarda vefat eden Mehmet Alpaslan'ın gelin olan kızı Merve Alparslan ile damat Furkan Özcan'ın mutluluklarına destek için gelin süslendi.

Çift, kuaförden çıktıktan sonra ilçede arabayla turlayarak baba evine gitti.
Kendilerine böyle bir imkan sundukları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Belediye Başkanı Demirbaş’a teşekkür eden çift, yerli otomobil Togg’a binmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.