,, ,

Tiyatro Ciddibazlar, Ankara Akün Sahnesi’nde İzleyicilerle Buluştu

Kültür-Sanat 25.03.2024 - 15:35, Güncelleme: 25.03.2024 - 15:35 9039+ kez okundu.
 

Tiyatro Ciddibazlar, Ankara Akün Sahnesi’nde İzleyicilerle Buluştu

Ankara’nın sevilen Tiyatro Ciddibazlar, Akün Sahnesi’nde izleyicilerle buluştu. Batuhan Yalçın’ın oyunu büyük beğeni topladı.
Ankara'nın en sevilen tiyatro topluluklarından biri olan Tiyatro Ciddibazlar , dün akşam Ankara Akün Sahnesi 'nde izleyicilerle buluştu. Salonu tamamen dolduran tiyatroseverler, Batuhan Yalçın 'ın yazıp yönettiği oyunu büyük bir beğeniyle izledi. Oyunda Batuhan Yalçın , Burçin Yalçın , Erdem Ulusal , Sedef Meral Özdemir , Elif Demir ve Tutku Lâl Demirci rol aldı. Işık tasarımı Uğur Özer , dekor tasarımı Türk Cebeci , kostüm ve aksesuar tasarımı ise Sedef Meral Özdemir tarafından yapıldı. Tasarım ve teknik uygulamayı ise Ciddibazlar ekibi üstlendi. Oyun, izleyicileri kahkahalara boğan ve aynı zamanda düşündüren bir hikaye anlattı. Oyunculukların başarısı, etkileyici dekor ve kostümler, oyunun başarısına katkıda bulundu.
Ankara’nın sevilen Tiyatro Ciddibazlar, Akün Sahnesi’nde izleyicilerle buluştu. Batuhan Yalçın’ın oyunu büyük beğeni topladı.

Ankara'nın en sevilen tiyatro topluluklarından biri olan Tiyatro Ciddibazlar , dün akşam Ankara Akün Sahnesi 'nde izleyicilerle buluştu. Salonu tamamen dolduran tiyatroseverler, Batuhan Yalçın 'ın yazıp yönettiği oyunu büyük bir beğeniyle izledi.

Oyunda Batuhan Yalçın , Burçin Yalçın , Erdem Ulusal , Sedef Meral Özdemir , Elif Demir ve Tutku Lâl Demirci rol aldı. Işık tasarımı Uğur Özer , dekor tasarımı Türk Cebeci , kostüm ve aksesuar tasarımı ise Sedef Meral Özdemir tarafından yapıldı. Tasarım ve teknik uygulamayı ise Ciddibazlar ekibi üstlendi.

Oyun, izleyicileri kahkahalara boğan ve aynı zamanda düşündüren bir hikaye anlattı. Oyunculukların başarısı, etkileyici dekor ve kostümler, oyunun başarısına katkıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.