,, ,

Timuçin Esen ve Leyla Tanlar, ‘Dönüş’ Filminde Başrolde

Tv-Dünyası 20.03.2024 - 12:27, Güncelleme: 20.03.2024 - 12:27 4655+ kez okundu.
 

Timuçin Esen ve Leyla Tanlar, ‘Dönüş’ Filminde Başrolde

Sky Films ve Nar Film, Özcan Alper yönetmenliğinde ‘Dönüş’ adlı yeni bir filmle geliyor. Başrollerinde Timuçin Esen ve Leyla Tanlar var.
Fark yaratan sinema filmlerine imza atan Sky Films ile Nar Film “ Dönüş ” adlı çok iddialı bir sinema filmine imza atıyor. Bol ödüllü yönetmenlerimizden Özcan Alper “Dönüş” filmi için çekimlere başladı. Hayatla meselesi olan bir adamla yabancı bir kadının sıra dışı ilişkilerini ele alan “Dönüş” çok etkili bir yol filmi. İstanbul’dan yola çıkarak çekimlere başlayan Yönetmen Özcan Alper, tüm Karadeniz sahili boyunca anlatacak hikayesini. Başrollerini oynadığı her karakterle büyük beğeni toplayan usta aktör Timuçin Esen ’le genç kuşağın en başarılı kadın oyuncularından Leyla Tanlar ’ın paylaştığı filmin yapımcılığına son yıllarda ürettiği projelerle fark yaratan Emre Oskay ile Soner Alper imza atıyor. Özcan Alper filmin aynı zamanda senaryosunu eşi Lusin Dink ve Uğur Aydedim’le beraber kaleme aldı. “Dönüş” İstanbul'dan Gürcistan a uzanan imkansız bir aşkın hikayesi...
Sky Films ve Nar Film, Özcan Alper yönetmenliğinde ‘Dönüş’ adlı yeni bir filmle geliyor. Başrollerinde Timuçin Esen ve Leyla Tanlar var.

Fark yaratan sinema filmlerine imza atan Sky Films ile Nar Film “ Dönüş ” adlı çok iddialı bir sinema filmine imza atıyor.

Bol ödüllü yönetmenlerimizden Özcan Alper “Dönüş” filmi için çekimlere başladı. Hayatla meselesi olan bir adamla yabancı bir kadının sıra dışı ilişkilerini ele alan “Dönüş” çok etkili bir yol filmi. İstanbul’dan yola çıkarak çekimlere başlayan Yönetmen Özcan Alper, tüm Karadeniz sahili boyunca anlatacak hikayesini.

Başrollerini oynadığı her karakterle büyük beğeni toplayan usta aktör Timuçin Esen ’le genç kuşağın en başarılı kadın oyuncularından Leyla Tanlar ’ın paylaştığı filmin yapımcılığına son yıllarda ürettiği projelerle fark yaratan Emre Oskay ile Soner Alper imza atıyor.

Özcan Alper filmin aynı zamanda senaryosunu eşi Lusin Dink ve Uğur Aydedim’le beraber kaleme aldı. “Dönüş” İstanbul'dan Gürcistan a uzanan imkansız bir aşkın hikayesi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.