,, ,

TikTok'ta galeriye video nasıl kaydedilir?

Bilim-Teknoloji 12.06.2023 - 16:03, Güncelleme: 12.06.2023 - 16:03 15210+ kez okundu.
 

TikTok'ta galeriye video nasıl kaydedilir?

TikTok'ta galeriye video nasıl kaydedilir?
TikTok uygulamasında, başkalarının videolarını galerinize kaydetmek için bazı adımları izleyebilirsiniz. Ancak, kaydetmek istediğiniz videoların paylaşım izni açık olmalıdır. İşte TikTok 'ta galeriye video kaydetme işlemi için genel bir yol: TikTok uygulamasını açın ve kaydetmek istediğiniz videoyu bulun. Videonun sağ alt köşesindeki paylaş simgesine dokunun (ok işareti içeren düğme). Açılan paylaş menüsünde, videonun üzerindeki "Kaydet" seçeneğini seçin. Videonun galerinize kaydedildiğine dair bir onay mesajı alacaksınız. Bu adımları izledikten sonra, TikTok galerinizde kaydettiğiniz videoyu bulabilirsiniz. Ancak, unutmayın ki TikTok videolarının telif hakları vardır ve başkalarının videolarını izin almadan veya izin verilmeden ticari veya yaygın bir şekilde kullanmak yasa dışı olabilir. Başka bir kişinin videosunu kaydetmeden önce, kullanım izinlerini kontrol etmeniz ve videonun yaratıcısının rızasını almanız önemlidir.
TikTok'ta galeriye video nasıl kaydedilir?

TikTok uygulamasında, başkalarının videolarını galerinize kaydetmek için bazı adımları izleyebilirsiniz. Ancak, kaydetmek istediğiniz videoların paylaşım izni açık olmalıdır. İşte TikTok 'ta galeriye video kaydetme işlemi için genel bir yol:

  1. TikTok uygulamasını açın ve kaydetmek istediğiniz videoyu bulun.
  2. Videonun sağ alt köşesindeki paylaş simgesine dokunun (ok işareti içeren düğme).
  3. Açılan paylaş menüsünde, videonun üzerindeki "Kaydet" seçeneğini seçin.
  4. Videonun galerinize kaydedildiğine dair bir onay mesajı alacaksınız.

Bu adımları izledikten sonra, TikTok galerinizde kaydettiğiniz videoyu bulabilirsiniz. Ancak, unutmayın ki TikTok videolarının telif hakları vardır ve başkalarının videolarını izin almadan veya izin verilmeden ticari veya yaygın bir şekilde kullanmak yasa dışı olabilir. Başka bir kişinin videosunu kaydetmeden önce, kullanım izinlerini kontrol etmeniz ve videonun yaratıcısının rızasını almanız önemlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.