,, ,

TikTok Şifremi Unuttum Numaramı Değiştirdim Ne Yapacağım?

Bilim-Teknoloji 21.10.2023 - 10:19, Güncelleme: 21.10.2023 - 10:19 9989+ kez okundu.
 

TikTok Şifremi Unuttum Numaramı Değiştirdim Ne Yapacağım?

TikTok Şifremi Unuttum Numaramı Değiştirdim Ne Yapacağım?
TikTok şifrenizi unuttuysanız ve telefon numaranızı değiştirdiyseniz, hesabınıza erişmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: TikTok web sitesini açın. Giriş sayfasına gidin. Şifremi unuttum bağlantısına tıklayın. E-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin. Gönder düğmesine tıklayın. E-posta adresinizi kullandıysanız, şifrenizi sıfırlamak için bir e-posta alacaksınız. E-postayı açın ve Şifremi sıfırla bağlantısına tıklayın. Yeni bir şifre girin ve Şifremi değiştir düğmesine tıklayın. Telefon numaranızı kullandıysanız, şifrenizi sıfırlamak için bir SMS alacaksınız. SMS'i açın ve gelen kodu girin. Yeni bir şifre girin ve Şifremi değiştir düğmesine tıklayın. Eğer e-posta adresinizi veya telefon numaranızı hatırlamıyorsanız, TikTok destek ekibine başvurabilirsiniz. Destek ekibine, hesabınıza erişmek istediğinizi ve şifrenizi unuttuğunuzu belirten bir e-posta gönderin. E-postanızda, hesabınıza ait aşağıdaki bilgileri belirtin: Kullanıcı adınız Hesabınızı oluşturduğunuz tarih Hesabınızın içeriği (örneğin, takip ettiğiniz kişiler veya paylaştığınız videolar) Destek ekibi, hesabınızın size ait olduğunu doğruladıktan sonra, hesabınıza erişmenize yardımcı olacaktır. İşte TikTok destek ekibine nasıl ulaşacağınız: TikTok web sitesini açın. Yardım sayfasına gidin. Destek sekmesine tıklayın. Bize ulaşın düğmesine tıklayın. E-posta ile bize ulaşın bağlantısına tıklayın. E-posta adresinizi ve sorunuzu girin. Gönder düğmesine tıklayın.
TikTok Şifremi Unuttum Numaramı Değiştirdim Ne Yapacağım?

TikTok şifrenizi unuttuysanız ve telefon numaranızı değiştirdiyseniz, hesabınıza erişmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. TikTok web sitesini açın.
  2. Giriş sayfasına gidin.
  3. Şifremi unuttum bağlantısına tıklayın.
  4. E-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin.
  5. Gönder düğmesine tıklayın.

E-posta adresinizi kullandıysanız, şifrenizi sıfırlamak için bir e-posta alacaksınız. E-postayı açın ve Şifremi sıfırla bağlantısına tıklayın. Yeni bir şifre girin ve Şifremi değiştir düğmesine tıklayın.

Telefon numaranızı kullandıysanız, şifrenizi sıfırlamak için bir SMS alacaksınız. SMS'i açın ve gelen kodu girin. Yeni bir şifre girin ve Şifremi değiştir düğmesine tıklayın.

Eğer e-posta adresinizi veya telefon numaranızı hatırlamıyorsanız, TikTok destek ekibine başvurabilirsiniz. Destek ekibine, hesabınıza erişmek istediğinizi ve şifrenizi unuttuğunuzu belirten bir e-posta gönderin. E-postanızda, hesabınıza ait aşağıdaki bilgileri belirtin:

  • Kullanıcı adınız
  • Hesabınızı oluşturduğunuz tarih
  • Hesabınızın içeriği (örneğin, takip ettiğiniz kişiler veya paylaştığınız videolar)

Destek ekibi, hesabınızın size ait olduğunu doğruladıktan sonra, hesabınıza erişmenize yardımcı olacaktır.

İşte TikTok destek ekibine nasıl ulaşacağınız:

  1. TikTok web sitesini açın.
  2. Yardım sayfasına gidin.
  3. Destek sekmesine tıklayın.
  4. Bize ulaşın düğmesine tıklayın.
  5. E-posta ile bize ulaşın bağlantısına tıklayın.
  6. E-posta adresinizi ve sorunuzu girin.
  7. Gönder düğmesine tıklayın.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.