,, ,

Ticaret Bakanı Bolat, Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketini Ödüllendirdi

Gündem 05.02.2024 - 14:51, Güncelleme: 05.02.2024 - 14:52 2936+ kez okundu.
 

Ticaret Bakanı Bolat, Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketini Ödüllendirdi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TOBB’un 'Türkiye 100 Ödül Töreni’nde iş dünyasıyla buluştu. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ödüllendirildi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) tarafından düzenlenen 7. Dönem "Türkiye 100 Ödül Töreni"nde iş dünyasıyla bir araya geldi. Törende, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ödüllendirildi. Bakan Bolat, törende yaptığı konuşmada, ülke ekonomisinin kalkınması ve büyümesi için sürdürülebilir bir gelişim, uzun vadeli istikrarlı bir yol haritası ve devletin, iş insanlarının, sanayicinin ve üreticinin birlik olarak istişare halinde ilerlemesi gerektiğini vurguladı. Türkiye'nin girişimci ruhunu ve ekonomik dinamizmini gösteren, inovasyona ve yenilikçi girişimleri ile ekonomik potansiyelimizi yansıtarak ödül alan şirketleri tebrik eden Bolat, başarılarının devamını diledi. Bolat, ayrıca "Türkiye 100 Ödüllerine" ev sahipliği yapan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 'na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TOBB’un 'Türkiye 100 Ödül Töreni’nde iş dünyasıyla buluştu. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ödüllendirildi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) tarafından düzenlenen 7. Dönem "Türkiye 100 Ödül Töreni"nde iş dünyasıyla bir araya geldi. Törende, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ödüllendirildi.

Bakan Bolat, törende yaptığı konuşmada, ülke ekonomisinin kalkınması ve büyümesi için sürdürülebilir bir gelişim, uzun vadeli istikrarlı bir yol haritası ve devletin, iş insanlarının, sanayicinin ve üreticinin birlik olarak istişare halinde ilerlemesi gerektiğini vurguladı.

Türkiye'nin girişimci ruhunu ve ekonomik dinamizmini gösteren, inovasyona ve yenilikçi girişimleri ile ekonomik potansiyelimizi yansıtarak ödül alan şirketleri tebrik eden Bolat, başarılarının devamını diledi.

Bolat, ayrıca "Türkiye 100 Ödüllerine" ev sahipliği yapan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 'na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.