,, ,

Ticaret Bakanı Bolat Sebze ve Meyve Hali'ni Ziyaret Etti, Esnafın Sorunlarını Dinledi

Gündem 09.02.2024 - 10:11, Güncelleme: 09.02.2024 - 10:11 3746+ kez okundu.
 

Ticaret Bakanı Bolat Sebze ve Meyve Hali'ni Ziyaret Etti, Esnafın Sorunlarını Dinledi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Bayrampaşa’daki Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti, esnafın durumunu iyileştirmek için adımlar değerlendirdi.
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İstanbul Bayrampaşa 'da bulunan Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Bakan Bolat, günün ilk ışıklarında gerçekleştirdiği ziyarette esnafın durumunu iyileştirmek adına atılabilecek adımları değerlendirdi. Bakan Bolat, ziyarette yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kıymetli esnafımızla birlikte günün ilk ışıklarını karşıladık. Esnafımızın durumunu iyileştirmek adına atılabilecek adımları birlikte değerlendirme fırsatı bulduk." "Ürünlerin üreticiden tüketiciye ulaşımına kadar gerçekleşen tedarik zinciri sürecinin her aşamasını değerlendirerek, daha hızlı, kolay ve konforlu bir şekilde işlemesine yönelik politikalar üzerine çalışmaya devam edeceğimizi ifade ettik." "Hükümet olarak, esnaf ve sanatkârlarımızın yanında yer almaya, desteklemeye ve ortak bir yol haritası belirlemeye devam edeceğiz." Bakan Bolat'ın ziyaretine, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Sebze ve Meyve Hali Esnaflar Odası Başkanı Mustafa Tuncay ve diğer yetkililer de katıldı.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Bayrampaşa’daki Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti, esnafın durumunu iyileştirmek için adımlar değerlendirdi.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İstanbul Bayrampaşa 'da bulunan Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Bakan Bolat, günün ilk ışıklarında gerçekleştirdiği ziyarette esnafın durumunu iyileştirmek adına atılabilecek adımları değerlendirdi.

Bakan Bolat, ziyarette yaptığı açıklamada şunları söyledi:

  • "Kıymetli esnafımızla birlikte günün ilk ışıklarını karşıladık. Esnafımızın durumunu iyileştirmek adına atılabilecek adımları birlikte değerlendirme fırsatı bulduk."
  • "Ürünlerin üreticiden tüketiciye ulaşımına kadar gerçekleşen tedarik zinciri sürecinin her aşamasını değerlendirerek, daha hızlı, kolay ve konforlu bir şekilde işlemesine yönelik politikalar üzerine çalışmaya devam edeceğimizi ifade ettik."
  • "Hükümet olarak, esnaf ve sanatkârlarımızın yanında yer almaya, desteklemeye ve ortak bir yol haritası belirlemeye devam edeceğiz."

Bakan Bolat'ın ziyaretine, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Sebze ve Meyve Hali Esnaflar Odası Başkanı Mustafa Tuncay ve diğer yetkililer de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.