,, ,

Ticaret Bakanı Bolat, İstanbul Mega Center Gıda Merkezi'nde Esnafla Bir Araya Geldi

Gündem 09.02.2024 - 12:19, Güncelleme: 09.02.2024 - 12:19 3900+ kez okundu.
 

Ticaret Bakanı Bolat, İstanbul Mega Center Gıda Merkezi'nde Esnafla Bir Araya Geldi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Mega Center Gıda Merkezi’ni ziyaret etti. Esnafın rekabet gücünü artırmak ve dijital dönüşümü hızlandırmak için stratejiler geliştirildi.
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat , İstanbul Mega Center Gıda Merkezi'ni ziyaret ederek gıda sektöründe hizmet veren esnafla bir araya geldi. Ziyarette, sektörün karşılaştığı sorunlar ve çözümler ele alındı. Bakan Bolat, esnafın rekabet gücünü artırma ve piyasa koşullarına daha etkin uyum sağlamalarına yardımcı olacak stratejilerin geliştirilmesine yönelik atılacak adımları görüştü. Yenilikçi yaklaşımlar, teknolojik entegrasyon, dijital dönüşüm ve sürdürülebilir büyüme hedeflerine ulaşma yolunda yapılabilecekler değerlendirildi. Bakan Bolat, hükümet olarak esnaf ve sanatkârların yanında olmaya ve onları her türlü ihtiyaçları karşısında desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Esnafın ihtiyaçlarına yönelik somut adımlar atılması açısından bu buluşmayı önemli bulduklarını ve karşılıklı iş birliği ve dayanışmanın güçlendirilmesine katkıda bulunacağına inandıklarını ifade etti.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Mega Center Gıda Merkezi’ni ziyaret etti. Esnafın rekabet gücünü artırmak ve dijital dönüşümü hızlandırmak için stratejiler geliştirildi.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat , İstanbul Mega Center Gıda Merkezi'ni ziyaret ederek gıda sektöründe hizmet veren esnafla bir araya geldi. Ziyarette, sektörün karşılaştığı sorunlar ve çözümler ele alındı.

Bakan Bolat, esnafın rekabet gücünü artırma ve piyasa koşullarına daha etkin uyum sağlamalarına yardımcı olacak stratejilerin geliştirilmesine yönelik atılacak adımları görüştü. Yenilikçi yaklaşımlar, teknolojik entegrasyon, dijital dönüşüm ve sürdürülebilir büyüme hedeflerine ulaşma yolunda yapılabilecekler değerlendirildi.

Bakan Bolat, hükümet olarak esnaf ve sanatkârların yanında olmaya ve onları her türlü ihtiyaçları karşısında desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Esnafın ihtiyaçlarına yönelik somut adımlar atılması açısından bu buluşmayı önemli bulduklarını ve karşılıklı iş birliği ve dayanışmanın güçlendirilmesine katkıda bulunacağına inandıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.