,, ,

The Platform 2, 4 Ekim'de Netflix'te Yayında!

Tv-Dünyası 11.07.2024 - 16:44, Güncelleme: 11.07.2024 - 16:44 10191+ kez okundu.
 

The Platform 2, 4 Ekim'de Netflix'te Yayında!

Netflix’in popüler İspanya yapımı The Platform'un devam filmi 4 Ekim’de yayınlanıyor. Başrollerde Milena Smit ve Hovik Keuchkerian. Yönetmen koltuğunda Galder Gaztelu-Urrutia.
Netflix ’in en popüler İspanya yapımı filmlerinden biri haline gelen The Platform hikayesi devam filmiyle geri dönüyor. Merakla beklenen The Platform 2, 4 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.    Başrollerinde Milena Smit ve Hovik Keuchkerian ’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Galder Gaztelu-Urrutia’ya yer veren ve yapımını Basque Films’den Carlos Juárez, Galder Gaztelu-Urrutia, ve Raquel Perea’nın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Natalia Tena ve Óscar Jaenada gibi isimler de yer alıyor.    The Platform 2 Hakkında: Gizemli bir lider Platform'da kendi düzenini kurarken acımasız beslenme sistemine karşı tartışmaya açık yöntemlerle verilen mücadeleye yeni bir üye katılır. Peki, yanlış tabaktan yemenin ölümle cezalandırıldığı bir yerde, hayatınızı kurtarabilmek için ne kadar ileri gidebilirsiniz?  
Netflix’in popüler İspanya yapımı The Platform'un devam filmi 4 Ekim’de yayınlanıyor. Başrollerde Milena Smit ve Hovik Keuchkerian. Yönetmen koltuğunda Galder Gaztelu-Urrutia.

Netflix ’in en popüler İspanya yapımı filmlerinden biri haline gelen The Platform hikayesi devam filmiyle geri dönüyor. Merakla beklenen  The Platform 24 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak. 

 

Başrollerinde Milena Smit ve Hovik Keuchkerian ’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Galder Gaztelu-Urrutia’ya yer veren ve yapımını Basque Films’den Carlos JuárezGalder Gaztelu-Urrutia, ve Raquel Perea’nın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Natalia Tena ve Óscar Jaenada gibi isimler de yer alıyor. 

 

The Platform Hakkında:


Gizemli bir lider Platform'da kendi düzenini kurarken acımasız beslenme sistemine karşı tartışmaya açık yöntemlerle verilen mücadeleye yeni bir üye katılır. Peki, yanlış tabaktan yemenin ölümle cezalandırıldığı bir yerde, hayatınızı kurtarabilmek için ne kadar ileri gidebilirsiniz?

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.