,, ,

The Last Thing He Told Me Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 17.07.2023 - 17:00, Güncelleme: 17.07.2023 - 17:00 4528+ kez okundu.
 

The Last Thing He Told Me Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

The Last Thing He Told Me Dizisinin Konusu ve Oyuncuları
The Last Thing He Told Me , Julia Roberts ve Reese Witherspoon ’un başrolünde olduğu bir mini dizi. Dizi , Laura Dave ’in aynı adlı romanından uyarlanmış. Dizinin konusu, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan eşi hakkındaki gerçeği araştırırken 16 yaşındaki üvey kızı ile beklenmedik bir ilişki kuran bir kadını anlatıyor. Dizinin oyuncuları arasında Julia Roberts (Hannah), Reese Witherspoon (Bailey), Josh Singer (Owen) ve diğerleri var. Dizinin senaryosunu romanın yazarı Laura Dave ve Spotlight filminin Oscar ödüllü senaristi Josh Singer yazmış. Dizinin yapımcılığını ise Reese Witherspoon ’un kendi yapım şirketi Hello Sunshine üstlenmiş. Dizi, Apple TV+ platformunda yayınlanacak
The Last Thing He Told Me Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

The Last Thing He Told Me , Julia Roberts ve Reese Witherspoon ’un başrolünde olduğu bir mini dizi. Dizi , Laura Dave ’in aynı adlı romanından uyarlanmış. Dizinin konusu, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan eşi hakkındaki gerçeği araştırırken 16 yaşındaki üvey kızı ile beklenmedik bir ilişki kuran bir kadını anlatıyor.

Dizinin oyuncuları arasında Julia Roberts (Hannah), Reese Witherspoon (Bailey), Josh Singer (Owen) ve diğerleri var. Dizinin senaryosunu romanın yazarı Laura Dave ve Spotlight filminin Oscar ödüllü senaristi Josh Singer yazmış. Dizinin yapımcılığını ise Reese Witherspoon ’un kendi yapım şirketi Hello Sunshine üstlenmiş. Dizi, Apple TV+ platformunda yayınlanacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.