,, ,

The Changeling Dizisinin konusu ve oyuncuları kimdir

Tv-Dünyası 17.07.2023 - 12:23, Güncelleme: 17.07.2023 - 12:23 3998+ kez okundu.
 

The Changeling Dizisinin konusu ve oyuncuları kimdir

The Changeling Dizisinin konusu ve oyuncuları kimdir
The Changeling , Apple TV ’nin yeni korku-fantastik televizyon dizisidir. Dizi , Victor LaValle ’nin aynı isimli romanından uyarlanmıştır. Dizinin yönetmenliğini Melina Matsoukas yapmaktadır. Dizinin ilk üç bölümü 8 Eylül 2023 tarihinde yayınlanacaktır. Dizinin ana konusu, karısı Emma’nın ortadan kaybolmasıyla birlikte New York’un sokaklarında gizemli bir maceraya atılan Apollo adlı bir adamın hikayesidir. Apollo, karısının izini sürerken, gerçeküstü olaylarla karşılaşacaktır. Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır: LaKeith Stanfield - Apollo Adina Porter - Lillian Clark Backo - Emma Samuel T. Herring - Mr. Black Alexis Louder - Detective Gray Amirah Vann - Mrs. Black Malcolm Barrett - Patrice Jared Abrahamson - Kyle1 The Changeling, aynı zamanda 1980 yılında çekilmiş bir korku filmi olan The Changeling ile karıştırılmamalıdır. Bu filmde, eşi ve kızını bir trafik kazasında kaybeden bir besteci, hayaletli bir eve taşınır ve burada eski bir cinayetin sırrını çözmeye çalışır. Bu filmin oyuncuları arasında George C. Scott, Trish Van Devere ve Melvyn Douglas bulunmaktadır
The Changeling Dizisinin konusu ve oyuncuları kimdir

The Changeling , Apple TV ’nin yeni korku-fantastik televizyon dizisidir. Dizi , Victor LaValle ’nin aynı isimli romanından uyarlanmıştır. Dizinin yönetmenliğini Melina Matsoukas yapmaktadır. Dizinin ilk üç bölümü 8 Eylül 2023 tarihinde yayınlanacaktır.
Dizinin ana konusu, karısı Emma’nın ortadan kaybolmasıyla birlikte New York’un sokaklarında gizemli bir maceraya atılan Apollo adlı bir adamın hikayesidir. Apollo, karısının izini sürerken, gerçeküstü olaylarla karşılaşacaktır.
Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır:

The Changeling, aynı zamanda 1980 yılında çekilmiş bir korku filmi olan The Changeling ile karıştırılmamalıdır. Bu filmde, eşi ve kızını bir trafik kazasında kaybeden bir besteci, hayaletli bir eve taşınır ve burada eski bir cinayetin sırrını çözmeye çalışır. Bu filmin oyuncuları arasında George C. Scott, Trish Van Devere ve Melvyn Douglas bulunmaktadır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.