,, ,

Terzi'nin finalinde tüm sorular yanıtlanacak

Tv-Dünyası 27.10.2023 - 10:19, Güncelleme: 27.10.2023 - 10:19 6451+ kez okundu.
 

Terzi'nin finalinde tüm sorular yanıtlanacak

Çok sevilen dizi Terzi, 3 Kasım’da yayınlanacak final sezonuyla geri dönüyor. Karakterler arasındaki ilişkiler ve çözümlenemeyen sorular yanıt buluyor.
İlk iki sezonuyla çok sevilen Terzi , etkileyici bir final için geri dönüyor. Çağatay Ulusoy ’a Salih Bademci , Şifanur Gül ,  Olgun Şimşek , Ece Sükan ve  Evrim Alasya gibi isimlerin eşlik ettiği, yeni bölümleriyle heyecanı zirveye çıkaran üçüncü sezonda, karakterler arasındaki ilişkiler dönüm noktasına ulaşıyor ve bugüne dek çözümlenemeyen sorular nihayet yanıtlanıyor.   3 Kasım'da yayınlanacak olan serinin en çarpıcı ve final sezonu, izleyenleri Peyami, Dimitri ve Esvet arasındaki aşk üçgeninin içine son kez ve en nefes kesici haliyle çekmek için geliyor.   Terzi 3. Sezon Hakkında:    Uzun bir yolculuktan evine dönen Peyami'nin Esvet'e karşı hisleri giderek yoğunlaşır. Bu oyuna bir son vermeli ve Dimitri'ye tüm gerçekleri anlatmalıdır. Fakat yaşanan talihsiz olaylar Peyami ve Esvet'in planlarını alt üst edecektir.   Yönetmen: Cem Karcı   Senaristler: Rana Mamatlıoğlu & Bekir Baran Sıtkı    Oyuncular: Çağatay Ulusoy (Peyami), Salih Bademci (Dimitri), Şifanur Gül (Esvet), Olgun Şimşek (Mustafa), Ece Sükan (Suzi) ve Evrim Alasya (Kiraz)   Yapımcı: Onur Güvenatam   Yapım Şirketi: OGM Pictures   Biz kimiz? Netflix, 190’dan fazla ülkede 247 milyondan fazla kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.
Çok sevilen dizi Terzi, 3 Kasım’da yayınlanacak final sezonuyla geri dönüyor. Karakterler arasındaki ilişkiler ve çözümlenemeyen sorular yanıt buluyor.

İlk iki sezonuyla çok sevilen Terzi , etkileyici bir final için geri dönüyor. Çağatay Ulusoy ’a  Salih Bademci , Şifanur Gül Olgun Şimşek , Ece Sükan ve  Evrim Alasya gibi isimlerin eşlik ettiği, yeni bölümleriyle heyecanı zirveye çıkaran üçüncü sezonda, karakterler arasındaki ilişkiler dönüm noktasına ulaşıyor ve bugüne dek çözümlenemeyen sorular nihayet yanıtlanıyor.

 

3 Kasım'da yayınlanacak olan serinin en çarpıcı ve final sezonu, izleyenleri Peyami, Dimitri ve Esvet arasındaki aşk üçgeninin içine son kez ve en nefes kesici haliyle çekmek için geliyor.

 

Terzi 3. Sezon Hakkında: 

 

Uzun bir yolculuktan evine dönen Peyami'nin Esvet'e karşı hisleri giderek yoğunlaşır. Bu oyuna bir son vermeli ve Dimitri'ye tüm gerçekleri anlatmalıdır. Fakat yaşanan talihsiz olaylar Peyami ve Esvet'in planlarını alt üst edecektir.

 

Yönetmen: Cem Karcı
 

Senaristler: Rana Mamatlıoğlu & Bekir Baran Sıtkı
  

Oyuncular:  Çağatay Ulusoy (Peyami), Salih Bademci (Dimitri), Şifanur Gül (Esvet), Olgun Şimşek (Mustafa), Ece Sükan (Suzi) ve Evrim Alasya (Kiraz)
 

Yapımcı: Onur Güvenatam
 

Yapım Şirketi: OGM Pictures

 

Biz kimiz?

Netflix, 190’dan fazla ülkede 247 milyondan fazla kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.