,, ,

Terörle mücadele kararlılıkla sürüyor: 113 şüpheli yakalandı

Gündem 13.01.2024 - 09:37, Güncelleme: 13.01.2024 - 09:37 3607+ kez okundu.
 

Terörle mücadele kararlılıkla sürüyor: 113 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 32 ilde Bölücü Terör Örgütüne yönelik ‘KAHRAMANLAR-41’ operasyonunda 113 şüpheli gözaltına alındığını duyurdu. Mücadele devam edecek.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , 32 ilde Bölücü Terör Örgütü ’ne yönelik düzenlenen “KAHRAMANLAR-41” operasyonlarında toplam 113 şüpheli şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, terörle mücadelelerinin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceğini ve şehitlerin kanlarının yerde kalmayacağını belirtti. Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinasyonunda, terör örgütlerinin faaliyetlerinin ve finans kaynaklarının engellenmesi amacıyla BTÖ’ye yönelik operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlar Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Van İl Jandarma Komutanlıkları tarafından gerçekleştirildi ve “KAHRAMANLAR-41” operasyonlarında 113 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren Jandarma personelini tebrik etti ve Allah’ın ayaklarına taş değdirmemesini diledi. Ayrıca, yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonların düzenlendiğini ve terörle mücadelelerinin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini vurguladı
İçişleri Bakanı Yerlikaya, 32 ilde Bölücü Terör Örgütüne yönelik ‘KAHRAMANLAR-41’ operasyonunda 113 şüpheli gözaltına alındığını duyurdu. Mücadele devam edecek.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , 32 ilde Bölücü Terör Örgütü ’ne yönelik düzenlenen “KAHRAMANLAR-41” operasyonlarında toplam 113 şüpheli şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, terörle mücadelelerinin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceğini ve şehitlerin kanlarının yerde kalmayacağını belirtti.

Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinasyonunda, terör örgütlerinin faaliyetlerinin ve finans kaynaklarının engellenmesi amacıyla BTÖ’ye yönelik operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlar Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Van İl Jandarma Komutanlıkları tarafından gerçekleştirildi ve “KAHRAMANLAR-41” operasyonlarında 113 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren Jandarma personelini tebrik etti ve Allah’ın ayaklarına taş değdirmemesini diledi. Ayrıca, yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonların düzenlendiğini ve terörle mücadelelerinin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini vurguladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.