,, ,

Tekirdağ’da 8 FETÖ Şüphelisi Gözaltına Alındı

Gündem 27.09.2023 - 18:09, Güncelleme: 27.09.2023 - 18:09 3197+ kez okundu.
 

Tekirdağ’da 8 FETÖ Şüphelisi Gözaltına Alındı

Tekirdağ’da, FETÖ’nün askeri, emniyet ve öğrenci yapılanmalarında faaliyet gösteren 8 şüpheli, emniyet ekiplerince gözaltına alındı.
Tekirdağ 'da 8 FETÖ şüphelisi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda FETÖ 'nün askeri mahrem yapılanması, emniyet mahrem yapılanması ve öğrenci yapılanması içerisinde geçmiş dönemlerde faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 8 zanlı yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edildi.  
Tekirdağ’da, FETÖ’nün askeri, emniyet ve öğrenci yapılanmalarında faaliyet gösteren 8 şüpheli, emniyet ekiplerince gözaltına alındı.

Tekirdağ 'da 8 FETÖ şüphelisi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda FETÖ 'nün askeri mahrem yapılanması, emniyet mahrem yapılanması ve öğrenci yapılanması içerisinde geçmiş dönemlerde faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 8 zanlı yakalandı.

Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.