,, ,

TDP Genel Başkan Yardımcısı Hatipağaoğlu, Kilis'te Basın Toplantısı

Siyaset 18.10.2022 - 21:00, Güncelleme: 18.10.2022 - 21:00 4185+ kez okundu.
 

TDP Genel Başkan Yardımcısı Hatipağaoğlu, Kilis'te Basın Toplantısı

TDP Genel Başkan Yardımcısı Hatipağaoğlu, Kilis'te Basın Toplantısı
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Aziz Murat Hatipağaoğlu , Kilis 'te basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hatipağaoğlu, partisinin il başkanlığında düzenlenen programda, Kilis'te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ekonomik milliyetçilikle Türkiye'nin sorunlarını çözebileceğini savunan Hatipağaoğlu, "Ekonomik milliyetçilik demek Türkiye'nin illerimizin, bölgelerimizin, değerlerine, tarımına, ticaretine, sanayisine sahip çıkmak ve daha da iyi olmasını sağlamaktır." dedi. Türkiye gibi büyük bir ülkenin iki ittifak içine sıkışmasını kabullenemediklerini aktaran Hatipağaoğlu, şunları kaydetti: "Türkiye toplumu demokratik deneyimi olan bir toplumdur. Biz bunun arayışı içerisindeyiz. Ama şunu da söylememiz lazım: Türkiye Değişim Partisi olarak bizim yaklaşımımız tarafsız cumhurbaşkanı, bağımsız yargı ve güçlü parlamentodur. Bu temel ilkelerle ortaya konulan ittifakların içinde biz olmayı arzu ederiz. Bizim öncelikli ittifakımız vatandaşımızla, çiftçimizle, emekçimizle, işçimizle, memurumuzla, kadınlarımızla, çocuklarımızla ve gençlerimizle. Ama eğer deniyorsa ki bağımsız yargı, tarafsız cumhurbaşkanı, güçlü meclis ve Anayasanın ilk üç maddesi kesinlikle değişmeyecektir. Biz orada olmaya her zaman hazırız." Hatipağaoğlu ve beraberindekiler daha sonra Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.
TDP Genel Başkan Yardımcısı Hatipağaoğlu, Kilis'te Basın Toplantısı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Aziz Murat Hatipağaoğlu , Kilis 'te basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hatipağaoğlu, partisinin il başkanlığında düzenlenen programda, Kilis'te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ekonomik milliyetçilikle Türkiye'nin sorunlarını çözebileceğini savunan Hatipağaoğlu, "Ekonomik milliyetçilik demek Türkiye'nin illerimizin, bölgelerimizin, değerlerine, tarımına, ticaretine, sanayisine sahip çıkmak ve daha da iyi olmasını sağlamaktır." dedi.

Türkiye gibi büyük bir ülkenin iki ittifak içine sıkışmasını kabullenemediklerini aktaran Hatipağaoğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye toplumu demokratik deneyimi olan bir toplumdur. Biz bunun arayışı içerisindeyiz. Ama şunu da söylememiz lazım: Türkiye Değişim Partisi olarak bizim yaklaşımımız tarafsız cumhurbaşkanı, bağımsız yargı ve güçlü parlamentodur. Bu temel ilkelerle ortaya konulan ittifakların içinde biz olmayı arzu ederiz. Bizim öncelikli ittifakımız vatandaşımızla, çiftçimizle, emekçimizle, işçimizle, memurumuzla, kadınlarımızla, çocuklarımızla ve gençlerimizle. Ama eğer deniyorsa ki bağımsız yargı, tarafsız cumhurbaşkanı, güçlü meclis ve Anayasanın ilk üç maddesi kesinlikle değişmeyecektir. Biz orada olmaya her zaman hazırız."

Hatipağaoğlu ve beraberindekiler daha sonra Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.