,, ,

Tarsus Belediyesi Halk Et ve Halk Ekmek’te satılan et ürünleri ve ekmek fiyatında indirim

Gündem 01.04.2022 - 17:13, Güncelleme: 01.04.2022 - 17:13 5042+ kez okundu.
 

Tarsus Belediyesi Halk Et ve Halk Ekmek’te satılan et ürünleri ve ekmek fiyatında indirim

Tarsus Belediyesi Halk Et ve Halk Ekmek’te satılan et ürünleri ve ekmek fiyatında indirim
Tarsus Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle Halk Et ve Halk Ekmek’te satılan et ürünleri ve ekmek fiyatında indirime gitti. Ekmeğin fiyatı 1 TL’den 75 kuruşa düşürüldü.  Tarsus Belediyesi, artan hayat pahalılığı nedeniyle zor günler geçiren vatandaşların bütçesine Ramazan ayında destek olmak için bir dizi karar aldı. Buna göre, Ramazan ayı nedeniyle Halk Et ve Halk Ekmek’te et ve ekmek fiyatlarında indirime gitti. Ekmeğin fiyatı 1 TL’den 75 kuruşa düşürüldü.an ayı boyunca Halk Ekmek’te 25 kuruş indirim yapılan 200 gram ekmek 75 kuruştan satışa sunuldu. Belediye, et fiyatında da indirime gitti.  UYGUN FİYATLI KALİTELİ ET  Tarsus Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Tarsuslu besicilerden temin edilerek, mezbahanede veteriner hekim kontrolünde hijyenik koşullarda yapılan kesimler yapıldığı belirtilerek, et ürünlerinin Ramazan ayı boyunca piyasanın altında fiyatla vatandaşlara satılacağı kaydedildi.  “TÜRKİYE’NİN EN UCUZ EKMEĞİNİ VERMEKTEN DOLAYI MUTLUYUZ”  Tarsus’ta Türkiye’nin en ucuz ekmeğini vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Ramazan ayı için çalışmalarımızı tamamladık. Yüksek fiyatlar cep yakmaya devam ediyor. Tüm bunlara rağmen Türkiye’nin en ucuz ekmeğini vermekten dolayı mutluyuz. Fiyatların artışının başladığı ilk günden bu yana ekmek satışımız aynı fiyatla devam ediyor. Zam yapmıyor aksine indirime gidiyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımıza askıda ekmek uygulamamız sayesinde ücretsiz ekmek dağıtacağız” diye konuştu  “HALKIN PARASINI DA HALKA EŞİT BİR ŞEKİLDE DAĞITMAK GEREKİYOR”  Bozdoğan, et fiyatındaki indirimle ilgili olarak da şunları söyledi:  “Halk Market, et market, ekmek fırınımızda da zaten piyasanın altında satış yapıyorduk. Ramazan ayı dolayısıyla ekmekte olduğu gibi et fiyatlarını da indirdik. Ramazan ayı bizim için önemli. Herkesin rahat oruç tutabilmesi için ekmek fiyatında indirim yaparak 200 gr ekmeği 75 kuruş olarak belirledik. Şimdi et fiyatlarında da indirime gidiyoruz. Olabildiğince en düşük fiyata vereceğiz. Halkın parasını da halka eşit bir şekilde dağıtmak gerekiyor. Benim bütün amacım bu. Önemli olan onların yüzlerinin gülümsemesidir. Vatandaşlarımıza Hayırlı Ramazanlar dilerim.”   
Tarsus Belediyesi Halk Et ve Halk Ekmek’te satılan et ürünleri ve ekmek fiyatında indirim

Tarsus Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle Halk Et ve Halk Ekmek’te satılan et ürünleri ve ekmek fiyatında indirime gitti. Ekmeğin fiyatı 1 TL’den 75 kuruşa düşürüldü. 

Tarsus Belediyesi, artan hayat pahalılığı nedeniyle zor günler geçiren vatandaşların bütçesine Ramazan ayında destek olmak için bir dizi karar aldı. Buna göre, Ramazan ayı nedeniyle Halk Et ve Halk Ekmek’te et ve ekmek fiyatlarında indirime gitti. Ekmeğin fiyatı 1 TL’den 75 kuruşa düşürüldü.an ayı boyunca Halk Ekmek’te 25 kuruş indirim yapılan 200 gram ekmek 75 kuruştan satışa sunuldu. Belediye, et fiyatında da indirime gitti. 

UYGUN FİYATLI KALİTELİ ET 

Tarsus Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Tarsuslu besicilerden temin edilerek, mezbahanede veteriner hekim kontrolünde hijyenik koşullarda yapılan kesimler yapıldığı belirtilerek, et ürünlerinin Ramazan ayı boyunca piyasanın altında fiyatla vatandaşlara satılacağı kaydedildi. 

“TÜRKİYE’NİN EN UCUZ EKMEĞİNİ VERMEKTEN DOLAYI MUTLUYUZ” 

Tarsus’ta Türkiye’nin en ucuz ekmeğini vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Ramazan ayı için çalışmalarımızı tamamladık. Yüksek fiyatlar cep yakmaya devam ediyor. Tüm bunlara rağmen Türkiye’nin en ucuz ekmeğini vermekten dolayı mutluyuz. Fiyatların artışının başladığı ilk günden bu yana ekmek satışımız aynı fiyatla devam ediyor. Zam yapmıyor aksine indirime gidiyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımıza askıda ekmek uygulamamız sayesinde ücretsiz ekmek dağıtacağız” diye konuştu 

“HALKIN PARASINI DA HALKA EŞİT BİR ŞEKİLDE DAĞITMAK GEREKİYOR” 

Bozdoğan, et fiyatındaki indirimle ilgili olarak da şunları söyledi: 

“Halk Market, et market, ekmek fırınımızda da zaten piyasanın altında satış yapıyorduk. Ramazan ayı dolayısıyla ekmekte olduğu gibi et fiyatlarını da indirdik. Ramazan ayı bizim için önemli. Herkesin rahat oruç tutabilmesi için ekmek fiyatında indirim yaparak 200 gr ekmeği 75 kuruş olarak belirledik. Şimdi et fiyatlarında da indirime gidiyoruz. Olabildiğince en düşük fiyata vereceğiz. Halkın parasını da halka eşit bir şekilde dağıtmak gerekiyor. Benim bütün amacım bu. Önemli olan onların yüzlerinin gülümsemesidir. Vatandaşlarımıza Hayırlı Ramazanlar dilerim.” 

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.